Lionel Messi SEMNEAZĂ cu FC Barcelona. Contractul va dura cinci ani

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Lionel Messi va semna cu FC Barcelona dintr-o conjunctură.

Lionel Messi și FC Barcelona sunt pe cale să încheie un nou contract, iar înțelegerea dintre argentinian și clubul catalan este așteptată să devină oficială în următoarele ore.

Conform Marca, ambele tabere au ajuns la o înțelegere informală acum trei săptămâni, însă problemele financiare pe care le are clubul de pe Camp Nou a îngreunat situația, amânând termenul. Acum, președintele Joan Laporta poate răsufla liniștit fiindcă și-a atins principalul obiectiv al începutului de mandat.

Clubul speră acum că Lionel Messi va semna în curând contractul, după ce argentinianul de 34 de ani a fost liber de contract din 30 iunie 2021. Încă cinci ani va mai evolua Messi pe Camp Nou, însă în ultimii trei ani are o opțiune prin care poate pleca în Statele Unite ale Americii și poate deveni un ambasador pentru catalani.

Jumătate de salariu în minus

Atacantul letal al Barcelonei a renunțat la nu mai puțin de jumătate din salariu pentru a rămâne pe Camp Nou, iar acest lucru a lucrat în conjunctură cu o injectare de capital în LaLiga din partea fondului american de investiții CVC. Altfel, Barcelona ar fi fost obligată să vândă o mulțime de alți jucători pentru a avea fondul de salarii în plafonul cerut de liga spaniolă de fotbal.

Lionel Messi este considerat de mulți cel mai bun jucător care a existat vreodată. Spaniolii sunt norocoși să-l țină pe argentinian pentru întreaga carieră în campionatul lor, după ce acesta a câștigat șase Baloane de Aur, șase Ghete de Aur, patru UEFA Champions League și 10 titluri LaLiga.

Viitorul Barcelonei este strălucit, după primele meciuri din presezon

Viitorul Barcelonei arată foarte bine, după ce antrenorul Ronald Koeman a adus în prim plan 10 jucători de tineret pentru perioada de presezon. Potrivit Marca, toți dintre puștii catalanilor au demonstrat că își merită locul în echipă pentru mini-turul echipei blaugrana de dinaintea startului oficial al sezonului de fotbal.

Koeman le oferă tot mai multă expunere odată ce presezonul continuă, iar viitorul arată foarte bine. Cinci jucători l-au impresionat deja prin performanțe pe antrenor: Nico Gonzalez, Yusuf Demir, Gavi, Alejandro Blade și Rey Manaj. Dintre aceștia, Nico, Demir și Gavi au șanse serioase să ajungă ca Pedri sau Ansu Fati și să primească minute în meciurile din decursul acestui sezon. Citește restul știrii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel