Liga Campionilor. Rednic pune degetul pe rană: Europa ne dă cu terenul în cap

Moura, hat-trick în meciul cu Ajax. foto: @SpursOfficial - twitter
Moura, hat-trick în meciul cu Ajax. foto: @SpursOfficial - twitter

Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că îi este greu să vorbească despre Liga I după meciurile spectaculoase din semifinalele Ligii Campionilor, fotbalul românesc traversând o perioadă foarte tristă. 

"E greu să vorbeşti acum despre fotbal după ce am văzut meciul de aseară şi cel dintre Liverpool şi Barcelona. Acolo e fotbal adevărat, la care noi doar visăm sau ne bucurăm că avem şansa şi plăcerea să vedem un fotbal aşa cum ne-am dori, dar suntem departe. Barcelona a arătat exact cum nu trebuie să joci după ce ai un scor favorabil, nu şi-au respectat adversarul şi nu s-au respectat pe ei. Celor de la Ajax nu ai ce să le reproşezi. Am păţit-o şi eu cu Rapidul, cu Anderlecht. Noi despre ce vorbim în România? Despre jucători care nu şi-au luat salarii, noi suntem cu probleme din astea care nu au nicio treabă cu fotbalul. Asta e România şi noi antrenorii avem un rol foarte important, pentru că simt că ne îndepărtăm de fotbalul adevărat şi ne mulţumim doar cu meciuri din astea mici, că luăm în campionat, o cupă şi după aia vine campioana din nu ştiu ce ţară şi ne dă cu terenul în cap. Sau vin nişte jucători de la serviciu, se dezbracă, şi hai să dăm mâna cu românii, e trist", a declarat Rednic.

Ajax - Tottenham semifinala

Tehnicianul spune că sportivii şi antrenorii români au ajuns să trăiască doar din amintiri, fotbalul românesc ducând lipsă şi de infrastructură.

"Noi nu avem stadioane, nu avem baze de antrenament, nu avem nimic şi acum stăm să analizăm meciurile din Liga Campionilor şi apoi trecem la ale noastre. E trist şi spun asta pentru că eu am trecut prin momente frumoase şi cu echipa de club şi cu echipa naţională. Meciuri cu 60.000 de spectatori. Trăim din amintiri şi asta e trist. Şi nici nu ai susţinere din partea statului. E atâta răutate între noi...", a mai spus Mircea Rednic.

Citește și:

Ajax - Tottenham: "Epilog absurd". Presa olandeză, dură cu echipa 'lăcierilor'

Tottenham-Liverpool, finală Liga Campionilor. Bilete pentru fani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel