Ajax - Tottenham: "Epilog absurd". Presa olandeză, dură cu echipa 'lăncierilor'

Jurnaliștii olandezi au comentat în termeni duri prestația celor de la Ajax, eliminați de Tottenham în ultima semifinală a Ligii Campionilor, de miercuri.

"Dezamăgire", "epilog absurd", scrie presa olandeză de joi, exprimându-şi tristeţea după eliminarea lui Ajax Amsterdam în semifinalele Ligii Campionilor, de către Tottenham Hotspur, în urma golului înscris de Lucas Moura în minutul 90+6, relatează AFP.

"Dezamăgire" - De Telegraaf



"După momentele frumoase din anii 1970 şi 1990, Ajax profită de un nou val de succes", scrie Daniel Dwarswaard, jurnalist la Algemeen Dagblad, făcând aluzie la echipele mari, Real Madrid, Juventus Torino, eliminate de Ajax în tururile precedente. "Lipseşte însă coroana ce răsplăteşte munca. Şi asta va rămâne pentru totdeauna ca o uriaşă ocazie pierdută. Un epilog absurd a stricat totul", adaugă ziaristul.

Criza fotbalului olandez?



"Basmul s-a terminat pentru Ajax pe drumul finalei", estimează Bart Vlietstra în Volkskrant, el evocând un "tsunami de atacuri" ale lui Tottenham. Ziaristul se consolează subliniind că parcursul european al lui Ajax din acest sezon este "unul dintre cele mai impresionante din istoria clubului".

"Se pune acum întrebarea: s-a terminat criza fotbalului olandez? Pare puţin prematur să spuneam asta", comentează Jan-Cees Butter în cotidianul Trouw.

Citește și:

AJAX - TOTTENHAM rezultat | VIDEO - Calificare DRAMATICĂ în finala Ligii Campionilor

VIDEO Amsterdam: O mare de oameni susține Ajax în meciul cu Tottenham

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel