Liderii a două partide politice importante din România, surprinşi împreună la Bruxelles

Parlamentul European
Parlamentul European

Dan Barna şi Victor Ponta, liderii USR respectiv Pro România, au fost fotografiaţi la Bruxelles în timp ce luau masa împreună. Cei doi lideri politici sunt la Bruxelles pentru a oficializa intrarea celor două partide în grupurile europarlamentare. 

Cei doi lideri politici au avut mai multe interacţiuni în ultimele zile, atât pe tema declaraţiilor făcute de Ludovic Orban privind impozitarea mediului IT, cât şi pe tema moţiunii de cenzură care ar urma să fie depusă la Parlament, împotriva Guvernului Dăncilă. 

„Am încercat să analizăm și calendarul posibil pe marginea moțiunii de cenzură, pe care opoziția o va depune cel mai probabil săptămâna viitoare. În situația în care moțiunea va trece, vom discuta despre un guvern interimar sau un nou guvern. Alegerile anticipate după prezidențiale sunt o necesitate și asta i-am transmis și președintelui, pentru că altfel am rămâne captivi ai unei majorități parlamentare care nu mai funcționează în România. Am transmis că vom susține orice variantă a unui Guvern non PSD. Plus alegerea primarilor în două tururi și acea corectare a OUG 114”, a spus Dan Barna, marți, la Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel