Lenjerie intimă în scrisorile adresate premierului francez. Cum protestează magazinele de lenjerie din Franța

Pexels
Pexels

Proprietarii magazinelor de lenjerie intimă din Franța protestează la adresa închiderii prăvăliilor lor și au trimis premierului francez scrisori în care cer redeschiderea acestora. 

Premierul francez Jean Castex a primit în corespondența sa lenjerie intimă feminină, în semn de protest. Proprietarii magazinelor de lenjerie intimă din hexagon protestează la adresa ultimelor restricții care i-au obligat să închidă prăvăliile. Activiștii care nu duc lipsă de imaginație au distribuit pe rețelele de socializare poze cu ceea ce au trimis prin poștă premierului Castex. 

Protestul este organizat de grupul Action Culottée și a venit ca răspuns al clasificării magazinelor de profil ca fiind neesențiale. 

200 de participanți la protest

„Am reușit să ridicăm numărul de participanți la 200. Asta însumează 200 de chiloți”, a declarat pentru CNN Nathalie Paredes, proprietara Sylvette Lingerie din Lyon și inițiatoarea mișcării. „Dorim să atragem atenția asupra situației critice a sute e magazine de lenjerie intimă din Franța”, a specificat într-un comunicat grupul Action Culottée. 

„Florăriile, librăriile și saloanele de înfrumusețare au fost clasificate drept esențiale. Dar cum rămâne cu lenjeria intimă? Este o chestiune de igienă și protecție, este primul lucru pe care îl îmbrăcăm în fiecare dimineață”, mai este precizat în comunicat. 

Scrisorile ce însoțesc obiectul protestului îl roagă pe premierul Castex să ia în considerare schimbarea regulilor carantinei generale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel