Legumele care NU se fierb niciodată în apă cu sare. Mare atenție!

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Știai că există anumite legume care nu se pot fierbe în apă cu sare? Iată care sunt acelea.

La fierberea diferitor legume, se pun în apă în primul rind acele ce necesită un timp mai îndelungat de fierbere. De exemplu, sfecla fierbe 1 oră 15 minute, varza – 30-50 minute, cartoful întreg – 25-30 minute, morcovul – 20-30 minute, măcrișul și spanacul – 10 minute.

Toate legumele se fierb în apă sărată, în afară de mazărea verde și sfeclă. Asta deoarece în apa sărată mazărea fierbe timp îndelungat, iar sfecla își pierde gustul, potrivit ecology.md.

 Legumele fierte în coajă se curăță mai ușor și mai bine fierbinți. De asemenea, pentru pregătirea pireului, legumele trebuie zdrobite fierbinți.

Vezi și: Cum se fierb corect legumele congelate. Ai procedat așa până acum?

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
NoMy