Lego Marea Britanie, bucurie mare pentru fani: "Sunt ca un copil mic"

Irlanda de Nord s-a bucurat de primul "Lego Fan Event" care a avut vreodata aici. Tot spectacolul s-a desfasurat in captiala Belfast, unde cei mici s-au scaldat in piese Lego Duplo, iar adultii au discutat despre ultimele lor creatii si jucarii Lego. Evenimentul s-a bucurat de mult succes.

Centru Expozitional Titanic din Belfast a primit cu bratele deschise primul eveniment Lego dedicat fanilor. Suporteri din Mare Britanie, dar si de peste granite au luat cu asalt centrul de expozitii, unde au discutat despre ultimele seturi, au facut o "baie" in mii de piese Lego Duplo, au admirat noile jucarii ori s-au mandrit cu ultimele creatii. Evenimentul n-a fost organizat doar pentru copii, motiv pentru care o multime de adulti au trecut pragul evenimentului in interes propriu.

Printre distractiile pregatite de producatorul de jucarii a fost Creation Nation - unde fanii si-au putut construi propria casa din piese Lego sau au contribuit la cea mai mare harta a Marii Britanii construita din micutele caramizi. De asemenea, a fost amplasata si o "groapa cu caramizi", unde cei mici s-au distrat si au "inotat" in mii de caramizi Lego Duplo. Zidul Graffiti le-a permis vizitatorilor sa scrie mesaje si sa deseneze. In Fan Zone, adultii si-au expus creatiile spectaculose si jucariile din piese Lego. In Brick Lane, vizitatorii au putut cumpara seturi vechi si rare, accesorii si diferite compomente din modele precum Lego Classic, Lego Architecture, Lego Tehnic, etc.

[citeste si]

Evenimentul s-a bucurat de mult succes. Emily Latimer, din Omagh, a venit insotita de fiica sa - Ruby (5 ani) si de fii sai Jack (15 ani) si Theo (12 ani). Toti au fost extrem de incantati de eveniment. Micuta Ruby a incercat "baia" din piese Lego Duplo: "Copiii sunt mari fani Lego a fost o buna ocazie sa-i scot din casa, departe de display-urile lor si sa faca ceva creativ. Baietii sunt atrasi mai mult de constructii, precum Tomb Raider sau nave spatiale mari. Este bine ca Lego se ocupa de copiii de toate varstele", a spus Emily pentru belfasttelegraph.co.uk.

Familia Egan nu a fost atrasa de zona cu piese Lego Duplo, ci a venit tocmai din Dublin pentru a testa pe circuit noile lor vechicule construite din piese Lego. Martin Egan, capul familiei, a glumit: "Toti sunt alaturi de mine astazi, ma sustin, sunt ca un copil mare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel