Lege fără rezultat. Dragnea: ”Își bat joc de ea! Ministrul e bun, am încredere în el, e curajos”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, discută direct despre marile probleme ale românilor, care, deși lasă săptămânal sume importante în marile magazine, nu primesc produse de calitate, naturale, gustoase și sănătoase. 

Întrebat despre legea care stabilea ca 51% dintre fructele și legumele de la raft să fie produse românești, Liviu Dragnea a dat cărțile pe față. 

”Își bat joc de ea” a răspuns ferm liderul PSD. Liviu Dragnea a mai precizat: ”Eu zic să discutăm realist și-n mod eficient. Nu avem nicio șansă cu legea aia ca producătorii români să aibă prioritate, pentru că li se pun atât de multe piedici. Interesul e să vândă marfă de afară. Dacă mergi în Franța sau Germania și mănânci o roșie din magazin, oricum nu e ca roșia românească, dar are ceva gust față de roșiile vândute pentru români. Azi de dimineață am încercat să mănânc o roșie, spunea primarul: dom`ne, dacă închizi ochii, nu știi ce mănânci. Ministrul trebuie să prezinte un program mult mai agresiv, pentru că nu ne batem cu o armată de copii, ci cu armate grele. România e inundată de carne congelată, de fructe și legume aduse de peste tot, la prețuri de nimic. Până să iasă românii cu roșile, prețul pe piață este unul, când ies românii, prețul per kg de roșii este 1 leu. E bătaie de joc. Nu are rost să cedăm aici. Ministrul e bun, am încredere în el, e curajos, eu sunt lângă el” a spus Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel