Lazăr, dosar candidatură. Gâdea, ipoteză explozivă: Să arate că are NUCLEARA

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a lansat, în urma cu puțin timp, o ipoteză cu privire la rezoluția de clsare despre care Tudorel Toader a declarat că există la dosarul de candidatură a procurorului general Augustin Lazăr.

"Există o bombă care cred că va fi principala știre, capul de afiș în următoarea perioadă. Pregătiți-vă pentru ceva ce cred că va fi un scandal de neimaginat. În raportul domniei sale spune citez: "Nu cunoaștem dacă motivul acestei scăpări", referindu-se la modul în care a fost întocmit dosarul depus de Augustin Lazăr pentru a ajunge procuror general. Ne aducem aminte că Guvernul tehnocrat l-a numit în funcție pe Augustin Lazăr ca procuror general după ce DNA-ul pur și simplu l-a linșat pe fostul procuror general Tiberiu Nițu. Tiberiu Nițu a fost executat, astăzi este găsit nevinovat atât de DNA cât și de Înalta Curte de Casație și Justiție și cred că toată lumea înțelege că Tiberiu Nițu trebuia să fie executat ca Augustin Lazăr să ajungă procuror general.  Nu cunoaștem dacă moivul acestei scăpări are legătură cu faptul că în dosarul de candidatură al actualului procuror general era tocmai o rezoluție de clasare care privea președintele României în funcție.  

Chestiunea însă, dincolo de modul în care dosarul de candidatură era depus, avea se pare probleme grave. În acest raport se spune foarte clar de către ministru Justiției că dosarul a fost alcătuit nelegal, ceea ce înseamnă că propunerea doamnei Prună este de asemenea nelegală. Pe de altă parte, se pare că în felul acesta bomba este aruncată de ministrul Justiției, nu doar înspre Augustin Lazăr ci atât înspre fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, cât și înspre președintele României, Klaus Iohannis. 

Dar ministrul Justiției pune în acest raport o frază cheie, o frază care ar putea să reprezinte scandalul cel mai mare din următorea perioadă. Nu cunoaștem dacă motivul acestei scăpări are vreo legătură cu faptul că în dosarul de candidatură a actualului Procuror General era tocmai rezoluția de clasare care privea președintele României în funcție. Cu alte cuvinte, ministrul Justiției spune opinie publice că în dosarul respectiv domnia sa pune o rezoluție de clasare a unui dosar al președintelui Iohanns sau de fapt spune că îl privea pe președintele Iohannis. S-ar putea să fie vorba despre soția domniei sale, dacă acest lucru se va adeveri și se va adeveri, din păcate. Ceea ce opinia publică din România va afla cu această ocazie este că procurorul general al României, pentru a obține funcția, a pus în dosar, ca să arate că este de fapt băiat bun și pe de altă parte ca să arate că are de fapt nucleara" a declarat Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel