Laura Micovschi, despre minunea din viața ei: A fost cea mai grea noapte

Laura Micovschi
Laura Micovschi

Laura Micovschi, îndrăgita prezentatoare a jurnalului monden de la Antena Stars, este o mare iubitoare de animale și vorbește despre această mare dragoste a ei, sâmbătă, în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", prezentată de Andra Trandaș, la Antena Stars.

Are o cățelușă pe nume Tasha și mărturisește că a trecut prin multe emoții din cauza ei: "E un câine puternic. A sărit de la etaj, nici nu mi-am imaginat vreodată că poate face asta. A și fugit de-acasă. Era la socrii mei, o fracțiune de secundă nu a fost atent la ea. Eram la muncă și m-a sunat și mi-a zis că nu o găsește pe Tasha. Am căutat-o o noapte întreagă, am împânzit orașul cu poza ei, am dat anunț la radio, la tv. A fost cea mai grea noapte din viața mea, mi se părea că fiecare lătrat pe care îl auzeam era Tasha", a povestit Laura Micovschi în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

Despre cum a reușit s-o găsească pe Tasha, dar și despre greutățile prin care a trecut din cauza cățelușei pe care o consideră membru important în familia ei, Laura Micovschi povestește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel