"Las Fierbinți", scenarist. Mimi Brănescu: "Sunt un țăran. Mi-ar plăcea să fiu mai nesimțit"

Scenaristul Mimi Brănescu, care lucrează acum la sezonul 14 din”Las Fierbinți”, a vorbit despre personajele din serialul difuzat de PRO TV, care sunt extrem de iubite de telespectatori, dar și despre confuzia pe care oamenii o fac, în ceea ce privește realitatea prezentată.

"În serial nu învață nimeni din greșeli. Niciunul nu se gândește dacă acționează corect din punct de vedere moral sau nu. Cred că e de admirat sinceritatea lor. În mod normal ascundem ce gândim. Eu am ales să spună fiecare ce gândește. Și să acționeze numai în interes propriu.

E plăcut să vezi pe altul că face ce ai face și tu din când în cand, dar nu poți, că nu se cade. Personajele din Fierbinți nu sunt deloc preocupate de ce zice lumea despre ele, sau dacă sunt, sunt la un nivel superficial. Mie, câteodată, mi-ar plăcea să fiu așa, mai nesimțit", a declarat scenaristul, pentru blogul Cristinei Stănciulescu.

Confuzia dintre realitate și scenariu

"România autentică nu este cea din Las Fierbinți. Las Fierbinți e un serial de televiziune, care se vrea comic și care prezintă, exagerat pe alocuri, niște întâmplări întotdeauna fictive, unele mai cu tâlc, altele mai fără. Eu sunt un țăran mutat la București. Am întâlnit și încă mai întâlnesc, și la țară și la București, oameni care seamănă cu cei din serial.

Dar asta nu înseamnă că între România și serial se poate pune semnul egal. Pentru că am întâlnit și întâlnesc încă, slavă Domnului, și altfel de oameni. După părerea mea, serialul „Las Fierbinți" ar trebui să funcționeze ca un exemplu de "așa, nu", nu de "așa, da". Și atât", a mai spus Mimi Brănescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel