"Lacrimile eroului", culisele celei mai emoționante fotografii

Lacrimile locotenentului Constantin Didulescu, veteran de război, au impresionat o lume întreagă, trecând parcă de barierele spațiului virtual.

Puțini știu însă povestea adevărată a fotografiei. Puțini știu că lacrimile sale nu sunt cele ale unui veteran de război, ci ale unui tată care cu câteva zile în urmă și-a pierdut fiica.

"Lacrimile domnului general - locotenent Constantin Didulescu, veteran de război, au impresionat o lume întreagă, trecând dincolo de spatiul virtual.

Suferința nu era a unui general - locotenent, veteran al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ci a unui tată! Domnul Didulescu își pierduse unica fiica în urmă cu o săptămână. Pentru că suntem prieteni apropiați, de suflet, m-a rugat să nu ne despărțim niciodată. Copleșit de suferință, m-a strâns cu putere în brațe și mi-a spus: "Otilia, tu ești familia mea și fata care mi-a mai rămas!".

În viața noastră se întâmplă rar să întâlnim oameni de colecție, care ne lasă inegali cu cei care eram înainte de cunoașterea lor. Dar și mai rar se întâmplă să întâlnim un erou. Vă mulțumesc tuturor celor care ați distribuit "Lacrimile eroului". Este un erou trist, dar nu mai este singur. Vă are pe voi, cei care-i respectați pe eroi!", a scris Otilia Sava de la MApN.

VEZI ȘI: Guvern. Indemnizații mărite pentru veteranii de război

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel