Kovesi și Toader, notați la sânge după prestația de la CSM. Ce spun Chirieac, Pieleanu și Ciuvică

Remus Borza, pronostic după propunerea lui Toader: Nimeni nu mai cedează - video
Remus Borza, pronostic după propunerea lui Toader: Nimeni nu mai cedează - video

Marți seară, invitații emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, au dat note pentru Laura Codruța Kovesi și Tudorel Toader după prestația de la CSM.

Avocata Cosmina Cerva - "Îi dau nota 10, cu felicitări, ministrului Justiției. Sunt bucuroasă că, din '89 încoace, este singurul ministru la Justiție care nu este doar de paravan. Este singurul ministru care încearcă să facă ceva. Vreau să dau nota 2 pentru CSM. Sunt foarte dezamăgită de ce s-a întâmplat marți acolo. Doamnei Kovesi îi dau 10 pentru momentul artistic și 2 pentru prestația tehnică. Nota finală este 6".

Președintele Grupului de investigații politice, Mugur Ciuvică - "Îi dau nota 9 ministrului Justiției, strict pentru prestația de marți. A fost ani lumină peste ceilalți, dar îi dau doar nota 9 pentru că putea să puncteze anumite lucruri mai substanțial. Pentru procurorii de la CSM... nota 4! Doamnei Kovesi îi dau nota 2 pentru că a mințit mai puțin decât la conferința de presă pe care a susținut-o".

Analistul politic Bogdan Chirieac - "Ministrului Justiției îi dau nota 10, fără îndoială! În dialogul pe care l-a avut cu domnii procurori, s-a văzut un profesor universitar. Pe mine m-a apucat groaza pentru că oamenii respectivi nu știau nici măcar ce să întrebe. În opinia mea, chestiunea cu revocarea doamnei Kovesi este închisă, dar este necesară schimbarea din temelii a sistemului de justiție din România. (...) Doamnei Kovesi îi dau nota 10 pentru discursul său de om politic".

Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda - "Îi dau 10 domnului Tudorel Toader, iar doamnei Kovesi îi dau nota 6".

Profesorul Marius Pieleanu - "Este greu să dai notă unui profesor. Tudorel Toader este rectorul celei mai vechi universități din România. A fost singurul specialist, astăzi de la CSM, care a dovedit o solidă cultură juridică. Nu m-aș axa mult asupra prestației. (...) Îi dau nota 10. Doamnei Kovesi, ca manager și director al unei instituții de forță, îi dau nota 9 pentru prestația publică.

Deputatul PNL Dan Vâlceanu - "Îi dau nota 10 doamnei Kovesi. Domnului Toader îi dau nota 5 pentru că eu cred că știa din start că nu se va întâmpla nicio revocare".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel