KOVESI, audiată la CSM. Chirieac: Cine MINTE

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre audierea Laurei Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, la Secția de Procurori a CSM. 

UPDATE: Șefa DNA a cerut amânarea audierilor și timp pentru apărare. 

Audierea, o formalitate

”Doamna Kovesi trece printr-o formalitate în această dimineață. Sunt convins că Secția de Procurori a CSM va închide toate cazurile în ceea ce o privește pe doamna procuror-șef și va face acest lucru foarte repede, în cursul dimineții. E chiar o formalitate, nu e nimic de menționat acolo. Secția de Procurori a CSM, știți foarte bine, a dat un verdict în 60 de secunde la cererea de revocare făcută de către ministrul Tudorel Toader. Doamna Kovesi este sprijinită de colegii săi, procurori din CSM.” a spus analistul politic, la Antena 3. 

„Verdict favorabil în următoarele minute”

Bogdan Chirieac a adăugat că ”CSM, Secția de Procurori, va da verdict favorabil în următoarele minute. Doamna Kovesi se bucură de sprijinul total al colegilor procurori din CSM. Nici nu cred că e audiată (n.r. e sedinta cu ușile închise).”

Cine minte

”Minte cine va hotărî CSM-ul, Secția Procurori, adică Inspecția Judiciară”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac, întrebat cine minte: Laura Codruța Kovesi, care a spus că înregistrarea e trucată sau Inspecția Judiciară care susține contrariul. 

Laura Codruța Kovesi s-a prezentat la CSM în contextul înregistrării din DNA despre care șefa DNA spune că e trucată, că nu e vocea ei. În respectiva înregistrare, se vorbea despre dosare, despre ajungerea la ”premier”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel