Klaus Iohannis, impresionat de ce a găsit într-un spital din Cluj

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a vizitat, duminică, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN). Președintele României s-a interesat mai ales de modul de îngrijire a pacienţilor şi de cercetarea din cadrul unităţii medicale. 

Vizita preşedintelui la Institutul Oncologic a durat aproximativ 35 de minute şi acesta n-a dorit să facă declaraţii presei. 

Directorul medical al IOCN, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat că preşedintele a vizitat mai multe secţii. 

"A vizitat secţii clinice şi neclinice, în zona de medicină nucleară, imagistică, anatomie patologică, cercetare şi chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat în primul rând îngrijirea pacienţilor, atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al numărului de pacienţi, infrastructura şi resursa umană care deserveşte institutul. Preşedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut, era bine informat despre institut. (...) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician înţelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo", a spus Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit Agerpres.

La IOCN, preşedintele Klaus Iohannis a fost însoţit de primarul Emil Boc, iar la intrarea şi la ieşirea din unitatea medical a fost aşteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat "Clujul vă susţine" şi "Uniţi salvăm toată România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel