Klaus Iohannis a semnat decretele! Anunțul vine de la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete, între care şi cele privind încetarea raporturilor de serviciu ale şefilor Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Harghita cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu cu MAI ale chestorilor de poliţie Tudor Grindean, la 31 august, şi Radu-Sandu Moldovan. De asemenea, Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă - cu o stea Viorel Sălan din MAI, la 1 septembrie.

Şeful statului a semnat şi decretul pentru supunerea spre adoptare Parlamentului a denunţării Convenţiei pentru unificarea anumitor reguli cu privire la daunele cauzate de către aeronave terţilor pe pământ, adoptată la Roma şi semnată de România la 29 mai 1933.

Preşedintele Iohannis a semnat şi trei decrete pentru eliberarea din funcţie a unor magistraţi, ca urmare a pensionării.

Astfel, au fost eliberaţi din funcţia de judecător la Curtea de Apel Ploieşti - Viorel Marin, din funcţia de judecător la Curtea de Apel Piteşti - Irina Tănase şi din funcţia de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Dej - Simon Rusu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel