Kate și William nu vor mai avea un viitor în Herefordshire. Prințul Charles s-a răzgândit

Kate și William nu vor avea un viitor în Herefordshire. Printul Charles s-a răzgândit, nu mai mai face casa / Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Kate și William nu vor avea un viitor în Herefordshire. Printul Charles s-a răzgândit, nu mai mai face casa / Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Prințul Charles renunță la planurile sale. 

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, renunță la planurile  sale de a construi o casă în Herefordshire, scrie Daily Mail. Moșia fusese propusă anterior ca o viitoare casă pentru Kate Middleton și prințul William.

Prințul a renunțat la viziunea sa ambițioasă la aproape două decenii după ce a elaborat pentru prima dată planuri pentru această casă. Ducatul a confirmat că munca lor la proprietatea de 900 de acri s-a încheiat, chiar dacă conacul nu a fost reconstruit.

Când a fost cumpărată moșia

Ducatul Cornwall al prințului Charles a achiziționat moșia întinsă, dar deteriorată, în anul 2000 și, trei ani mai târziu, au început lucrările la o ambițioasă renovare de 9 milioane de lire sterline. Deși multe clădiri au fost restaurate, nu a început niciodată să se lucreze la ultima piesă a puzzle-ului, recrearea unui imens conac, demolat în anii 1950.

Consiliul Herefordshire aprobase planurile de reconstrucție în noiembrie 2004, nu după mult timp după ce prințul William a absolvit universitatea. Atunci se anunțase că prințul Charles amenaja o viitoare casă pentru prințul William în zonele de frontieră dintre Anglia și Țara Galilor, la o oră de mers cu mașina de Gloucestershire.

Când în sfârșit a apărut știrea că William are o relație serioasă cu Kate Middleton în 2004, au apărut și zvonurile că ar fi pe cale să se căsătorească și să se stabilească în Herefordshire. Totuși, în 2007, cuplul s-a despărțit pentru o perioadă scurtă de timp în același an, Prințul Charles a prezentat atunci planurile pentru un „mini-conac”, ca piesă centrală pentru Harewood End. Deși părea tradițional la exterior, noul design a fost plin de caracteristici ale secolului XXI. Ducatul dorea să construiască o casă mai mică și durabilă, care să aibă „o prezență arhitecturală însemnată” în mediul rural. Aceștia anunțau că "casa va fi inima simbolică a moșiei și construcția sa va da sens întregului proiect".

Regina a hotărât să le dea altă casă

Lucrările erau în toi pe restul domeniului, când William și Kate și-au anunțat logodna pe 16 noiembrie 2010. După nunta lor din 29 aprilie 2011, s-a vorbit mult că vor locui în Herefordshire, când casa va fi finalizată. Cu toate acestea, a reieșit mai târziu că regina i-a oferit lui William și Kate moșia Sandringham drept cadou de nuntă, care se afla deja într-o transformare de 1,5 milioane de lire sterline, astfel încât să se poată muta.

Cuplul s-a mutat în cele din urmă în Anmer Hall în 2015, la doi ani după ce a apărut primul lor copil, Prince George. Orice speranță pentru un viitor în Herefordshire pentru cuplul regal a fost distrusă după ce prințul Charles a ales castelul Windsor drept viitorul lor cămin.

Omul însărcinat cu livrarea proiectului Herefordshire pentru prinț, David Curtis, s-a retras anul trecut și Ducatul a confirmat în cele din urmă că casa nu va fi construită. Și, deși prințul Charles nu a reușit să-și construiască noua casă, a restaurat un grup abandonat de ferme, o capelă ruinată, grajduri,  un lac și alte clădiri de-a lungul Harwood End.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy