Kate Middleton, în umbră de la Paște. De ce nu a mai revenit la îndatoririle regale

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol unde se află acum Kate Middleton și de ce încă nu a revenit la îndatoririle sale regale.

Prințul William a revenit la îndatoririle sale regale, după o perioadă de absență, cu primul eveniment la care a participat de când Prințesa Kate și-a dezvăluit diagnosticul de cancer. Viitorul monarh al Marii Britanii și-a petrecut ultimele trei săptămâni și jumătate cu Kate și cei trei copii ai lor. Deși s-a sperat că și Kate va putea reveni la îndatoririle publice după Paște, ea a explicat că nu va lucra din nou până când medicii nu vor considera că este sigur să facă acest lucru. Deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat.

Kate a rupt recent tăcerea pentru a-și arăta sprijinul pentru victimele îngrozitorului atac la centrul comercial din Sydney, dar până acum nu s-a făcut niciun anunț despre recuperarea sa.  

Mai mult timp cu familia


Kate a ales ca anunțul ei privind diagnosticul de cancer să coincidă cu începerea vacanței de Paște a copiilor ei, pentru a-i proteja de intruziunea publicului.

Se crede că Ducii de Wales și-au petrecut vacanța de Paște în privat, la Amner Hall, până când George, Charlotte și Louis s-au întors la școala pe 17 aprilie. Familia nu a participat la slujba tradițională din Duminica Paștelui cu Familia Regală și a stat retrasă de ochii publicului. Va fi o perioadă prețioasă pentru Kate, potrivit expertului regal Jennie Bond.

„Mă aștept ca William și Kate să înlăture orice discuție cu copiii despre boala ei. Se spune că devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi așa sunt sigură că face tot posibilul să petreacă timp în aer liber – picnic, grătare și plimbări pe plajă”, a spus ea pentru revista Bella, scrie Mirror.

"Ea nu se simte izolată datorită lui William, care este chiar lângă ea", a spus un vechi prieten al familiei pentru PEOPLE.

Cine o sprijină pe Kate


În Windsor, părinții și frații lui Kate Middleton îi sunt aproape pentru a-i oferi sprijin, dar există o altă persoană-cheie în gospodăria din Țara Galilor: bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Maria, care este cu prințul și prințesa de zece ani, este considerată parte a familiei. Ea are grijă de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Kate trebuie să simtă că Maria își merită greutatea în aur și că poate avea încredere în bunăstarea copiilor ei în timp ce ea își continuă recuperarea. Din fericire, din câte știm despre Maria, se mulțumește să-și petreacă viața ajutându-i pe ceilalți. Este o femeie religioasă care, sugerează oamenii din orașul ei natal, ar fi putut fi călugăriță dacă nu ar fi ales să se facă dădacă”, a comentat Royal Jennie Bond, fost corespondent BBC.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel