Kante va fi coleg cu Benzema la Al-Ittihad (sursă din cadrul clubului saudit)

Firmino, Kante și Henderson
Firmino, Kante și Henderson

Fotbalistul N'Golo Kante, la final de contract cu Chelsea, s-a alăturat compatriotului său Karim Benzema la echipa saudită Al-Ittihad, a indicat miercuri conform AFP o sursă din cadrul clubului saudit.

Campion mondial în anul 2018 cu naţionala Franţei s-a alăturat compatriotului său Karim Benzema la echipa saudită Al-Ittihad, a indicat miercuri pentru AFP o sursă din cadrul clubului. Conform aceleași surse, N'Golo Kante, în vârstă de 32 de ani, care era de 7 sezoane la Chelsea Londra, a semnat un contract 'pe trei ani' cu Al-Ittihad.

Mijlocaşul francez a jucat foarte puţin, doar nouă meciuri, în stagiunea 2022-2023, din cauza unor accidentări la ischiogambieri şi în zona inghinală. De asemenea, a putut participa la Cupa Mondială din Qatar.

'Clubul a cerut un examen medical complet', a indicat, sub acoperirea anonimatului, sursa, care nu a zis alte amănunte despre contractul lui Kante. Starul vine la Al-Ittihad într-un moment când monarhia din Golf cumpără jucători pentru campionatul Arabiei Saudite.

Conform presei, salariul lui Kante ar putea ajunge la 100 de milioane de euro pe an. Cu Chelsea, Kante a câştigat Premier League în 2017 şi Liga Campionilor în 2021.

Karim Benzema, fostul căpitan al lui Real Madrid, a fost prezentat oficial marţi seara de Al-Ittihad, cu care a semnat un contract pe trei ani, până în 2026. Primul superstar care a semnat cu o formație saudită este lusitanul Cristiano Ronaldo, care s-a alăturat clubului Al-Nassr în luna ianuarie 2023 pentru mai mult de 400 de milioane de euro.

Alţi fotbaliști importanţi ar putea veni, deoarece regatul, criticat pentru încălcarea drepturilor omului, este hotărât să folosească fotbalul pentru a-şi îmbunătăţi imaginea internaţională şi are petrodolari din belşug pentru a-şi îndeplini ambiţiile.

Vezi și - Karim Benzema - prezentat oficial la Al-Ittihad: Avem un nou tigru! - Video 

Karim Benzema, în vârstă de 35 de ani, este noul atacant al echipei Al-Ittihad. Clubul campion din Arabia Saudită a anunțat transferul pe rețelele oficiale de comunicare.

'Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad', a scris pe Twitter Al-Ittihad. 'Abia aștept să ne vedem în Jeddah', a spus Karim Benzema.

Starul francez Karim Benzema a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu Al-Ittihad, care l-a convins să o părăsească pe Real Madrid pentru Arabia Saudită. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel