Kamil Demirkaya, situație delicată. Chirieac atenționează: Se războiește cu România

Erdogan
Erdogan

Bogdan Chirieac a explicat, joi seară, la România tv, ce probleme s-ar putea crea în urma unor măsuri privitoare la soarta jurnalistului turc Kamil Demirkaya.

Bogdan Chirieac a explicat că în cazul jurnalistulul turc Kamil Demirkaya, acuzat de terorism de conducerea Turciei, trebuie ca întreg procesul să fie tratat cu foarte multă atenție. Analistul susține că în contextul în care se cere extrădarea, un răspuns la o eventuală cerere de azil politic ar putea crea tensiuni între cele două țări.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă îi folosește cererea de azil politic în România, Bogdan Chirieac a declarat că Erdogan nu va înțelege astfel de mișmașuri democratice și că într-un astfel de caz va găsi vinovată România și nu o persoană.

"Problema este că Erdogan, înalt curtat și de domnul Macron și de doamna Merkel, că au fost la dânsul la Ankara și de Statele Unite, nu o să înțeleagă mișmașurile astea democratice. Magistratul (n.r. care va da decizia în privința lui) nu va avea nicio problemă pentru că Erdogan nu se războiește cu magistratul, ci cu România", a explicat analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel