Jurnaliști agresați de susținătorii lui Pomohaci. Reporteriță lovită la cap

Irina Constantin / 19 sep 2017 / 15:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Enoriașii care-l văd pe Cristian Pomohaci un sfânt s-au strâns la Mitropolia Ardealului pentru a-l susține pe fostul preot. 

Cei aproximativ 200 de fani au ieșit tocmai din curtea Catedralei Mitropolitane din Sibiu, cu aproximativ jumătate de oră înainte de finalul ședinței în care Cristian Pomohaci a contestat excluderea sa din rândul preoțimii. 

Jurnaliștii au fost loviți și îmbrânciți pentru a face drum liber. O jurnalistă a fost lovită cu pumnul, în cap, după care i-a fost aplicat un cot în zona toracică pentru a se da la o parte. O altă jurnalistă a fost trântită și s-a lovit cu capul de bordură.

Laolaltă cu jurnaliștii, dintre care o parte au fost trântiți la pământ, în valul de oameni bruscați pentru a face cale lui Pomohaci au fost prinși și credincioși veniți cu flori pentru fostul preot, potrivit turnulsfatului.ro

Unul dintre bărbații care a lovit cu pumnii și coatele pentru a-i face loc lui Cristian Pomohaci a fost identificat ulterior în mulțimea care a început, încet, să se împrăștie. Bărbatul a luat-o la fugă și s-a ascuns în Catedrală. Până când au fost chemați jandarmii să intre pentru a-l legitima, eventual, bărbatul a ieșit din biserică și a fugit. 

Reprezentanții Jandarmeriei au considerat, inițial, că situația a fost creată de jurnaliștii care voiau să îi ceară o declarație fostului preot. Ulterior, au anunțat că vor deschide o anchetă.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12