”Jurământul”, un alt serial turcesc în România. Succes incredibil în străinătate

Happy Channel va difuza serialul turcesc „Jurământul”.

Din 6 iulie, în fiecare luni, de la 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc fenomen „Jurământul” (“Yemin”), o producţie 2019 şi o uimitoare poveste de dragoste ce a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, care îi are în rolurile principale pe Özge Yağiz şi Gökberk Demirci.

Marea premieră a serialului va putea fi urmărită duminică, 5 iulie, de la 17:00, pe Antena 1, în vreme ce telespectatorii Happy Channel vor avea parte de o programare specială. Mai exact, luni, 6 iulie, începând cu ora 18:00, aceştia vor putea urmări primele două episoade “Jurământul”, în vreme ce povestea va continua în fiecare luni, de la 20:00, pe Happy Channel.

Povestea serialului o are în prim plan pe Reyhan Tarhun, o tânără care ajunge să îşi sacrifice întreaga viaţă în urma unui jurământ făcut unui vechi prieten, aflat într-un stadiu terminal, în vreme ce bărbatul cu care trebuie ea să se căsătorească, Emir, face un alt jurământ, să îşi convingă tatăl, aflat pe patul de moarte, să înţeleagă că nu îl poate obliga să se căsătorească. Astfel, povestea urmăreşte o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun, dar care în urma unui jurământ sunt nevoiţi să devină soţ şi soţie.

          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel