Jupiter în Scorpion. Astrolog: Se mai întâmplă în septembrie 2029

Rodica Mitu / 08 noi 2018 / 08:31 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În septembrie 2029, Jupiter se mai întoarce în Scorpion, potrivit Danielei Simulescu, astrolog.

„Astăzi (n.r. miercuri, 7 noiembrie) este ultima zi în care Jupiter mai stă în Scorpion (abia în septembrie 2029 se mai întoarce aici). Dragi Scorpioni sau dragi cei care aveți marcaj scorpionicesc în astrograma natală, gândiți-vă bine la ce ați câștigat sau pierdut în ultimul an. Ați pierdut pentru că ați crezut, ca de obicei, că aveți control total asupra situației, dar ce să vezi, nu-i așa. Până la urmă, o pierdere nu este neapărat o tragedie. Ați câștigat pentru că ați și făcut ceva în acest sens, nu ați stat pur și simplu”, a transmis astrologul Daniela Simulescu în mediul online.

„Vă amenință cu revoluții”

„Dragi Berbeci născuți pe 17, 18 și 19 aprilie sau cei cu planete personale/unghiuri la 27/28/29 grade în Berbec, așteptați-va la schimbări și la o serie de trăsnăi în următoarele 3-4 luni. Uranus a retrogradat aici și vă amenință cu revoluții și schimbări ciudate”, a punctat astrologului.

Mercur încă nu este retrograd, „dar se pregătește. Probabil de aceea se și blochează/întârzie diferite chestiuni”, a mai spus Daniela Simulescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23