Judecătoarele șpăgare, Costache și Dinu, trimise în judecată de DNA

viorica dinu
viorica dinu

Fostele judecătoare ale Tribunalului București, Antoanela Costache și Viorica Dinu, au fost trimise în judecată de procurorii anticorupție pentru luare de mită și trafic de influență.

Dinu și Costache sunt acuzate că au pus în libertate inculpați în dosare de trafic de droguri, trafic de persoane și corupție. O rotiță a mecanismului de corupție era și grefierul Sorin Vasilescu, care în ianuarie 2012 a manipulat sistemul electronic de repartizare a cauzelor penale, astfel încât recursul împotriva decizie de arestare preventivă înaintat de inculpatul Dinel Nuțu (fost Staicu) să fie judecat de completul din care făceau parte cele două judecătoare.

În același dosar au fost trimiși în judecată și Daniel Costel Petre, avocat în Baroul Bucureşti, soţia acestuia, Daniela Petre, Marian Staicu, fratele lui Dinel Nuţu (fost Staicu), Ileana Răducan, avocat în Baroul Dolj, soţul acesteia, Bogdan Marian Bobocel, Sorin Vasilescu, grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, Iulia Neamţu, grefier la Tribunalul Bucureşti, se arată într-un comunicat DNA remis Agerpres.

Pe lângă aceștia, deferiți justiției au fost și Angela Cârlan, Leon-Marius Neagu, Marian Vasile Tudor, Marian Catrin, Carmen Ionela Dăncuţ, Nicolae Petrişor, fost Duduianu, zis "Cristofor", Ştefan Mincă, zis "Rosovelt", Dinu Laurenţiu, zis "Gore", Petrică Bogdan Bagoli, Dragoş Dumitrescu, Silviu Constantin Amza, Cornel Lucian Enculescu, Tony Viorel Iaparnicu şi Dragoş Pandele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel