Jucăriile pentru bebeluși: care sunt cele mai potrivite?

Prin joaca, cei mici invata cel mai bine si cel mai repede. Astfel ca este important sa achizitionezi, pe langa patut, carucior, tetine si biberoane, si jucarii pentru bebelusi. Multe, variate, colorate. Doar asa ii stimulezi simturile, curiozitatea, creativitatea. Mai mult decat atat, prin acest pas, ii stabilesti acestuia tipare mentale. Studiile au aratat faptul ca, odata ce copilul a implinit 5 ani, 90% din tiparele lui mentale s-au format deja. Asadar este important ca el sa se joace cu jucariile inca de mic.

Un lucru important pentru mami si tati este urmatorul: cauta jucarii pentru bebelusi care sa il stimuleze, sa fie interesat de ele inca de la inceput. Trebuie sa aiba luminite, sa fie colorate, sa aiba personaje amuzante pe ele. Ele trebuie sa contribuie permanent la dezvoltarea fizica si psihologica. Mai mult decat atat, jucariile pentru bebelusi sunt o sursa de zambete si voie buna. Iar daca bebe zambeste, la fel o fac si cei mari.

Iata cateva jucarii pentru bebelusi care sunt potrivite pentru varsta de 1 an si 2 ani:

● Jocurile de constructie: de tip lego sau cuburi. Trebuie sa ai grija ca ele sa nu fie complicate si sa implice suprapunerea a maximum 4 cuburi. Cel mic nu are nici rabdarea necesara, dar nici aptitudinile necesare sa rezolve modele mai complicate.

● Jocurile de impins sau de tras: neaparat cu luminite si muzica. Se recomanda a fi introduse in rutina de joaca a copilului dumneavoastra, pentru ca ajuta la dezvoltarea musculaturii, dar si a sistemului osos.

[citeste si]

● Jocurile cu mingea sau cu baloanele: asa isi antreneaza bebe dexteritatea si reuseste sa isi pastreze concentrarea si sa isi imbunatateasca reflexele.

● Zornaitoarele sunt ideale pentru bebelusi inca de la nastere. Pe langa faptul ca ii calmeaza daca incep sa planga, reprezinta prima sursa de cunoastere a lumii prin joaca, desi e prea micut sa se joace el cu ea.

Descopera la Noriel o multime de jucarii pentru bebelusi. De la zornaitoare si pana la mese de activitati – la Noriel vei descoperi o multime de jucarii interesante, care vor pune umarul la dezvoltarea sanatoasa a lui bebe. El va invata usor relatia cauza – efect, dar va face cunostinta si cu lumea inconjuratoare. La Noriel descoperi si o multime de produse pentru bebelusi: servetele, scutece, carucioare pentru copii, scaune si scoici auto, hainute si multe altele.

Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel