Joint cu marijuana pentru cei care se vaccinează anti-COVID. Unde se primește

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Există un loc în care oamenii care se vaccinează anti-COVID primesc un joint cu marijuana.

Autoritățile din Washington le-au permis, luni, comercianților care dețin licență pentru vânzarea de cannabis să ofere câte o țigară cu marijuana adulților care se vaccinează împotriva COVID-19. Permisiunea a fost acordată de către Consiliul pentru Băuturi Alcoolice și Cannabis (LCB), iar promoția este intitulată „Joints for Jabs” (Jointuri în schimbul vaccinării), potrivit Antena 3.

Prin această campanie se dorește popularizarea și susținerea eforturile autorităților privind imunizarea populației împotriva COVID-19. Promoția se adresează adulților cu vârste de cel puțin 21 de ani și expiră în 12 iulie. Aceasta nu este prima astfel de ofertă realizată de LCB. Anterior, instituția a anunțat că persoanele care decid să se vaccineze împotriva COVID-19 vor primi gratuit bere, vin și cocktailuri. În statul Washington, aproximativ 49% dintre cetățeni sunt complet vaccinați.

În România, oamenii primesc "vaccin cu mici cu muștar"

Primarul Sectorului 2 din Capitală a anunțat că vineri se va deschide centrul de vaccinare din Obor, iar cei care se vor vaccina vor primi "o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

"Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Centrul va fi deschis de vineri până duminică.

Vezi și: Autoritățile din Thailanda oferă vaci persoanelor care se vaccinează

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel