Jocurile Olimpice din 2024 vor avea un serial documentar din culisele evenimentului

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris, din această vară, vor face pentru prima oară obiectul, în afara obişnuitului film serial, a unui serial documentar din culisele evenimentului.

"Timp de cinci luni, până pe 8 septembrie 2024 (data încheierii Jocurilor Paralimpice), Jules şi Gedeon Naudet urmăresc culisele sportivilor, partenerilor şi echipelor de la Paris 2024 pentru a detalia în exclusivitate organizarea şi desfăşurarea Jocurilor", au declarat comitetul de organizare Paris 2024 şi Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), într-un comunicat.

"Martorii privilegiaţi" vor fi Tony Estanguet, preşedintele Comitetului de organizare, participanţii la ştafeta torţei olimpice, voluntari şi membri ai echipelor sportivilor.

"Sunt Jocurile văzute prin ochii celor care le fac, iar noi relatăm poveştile din interior, mărturii înainte de toate umane"

"Sunt Jocurile văzute prin ochii celor care le fac, iar noi relatăm poveştile din interior, mărturii înainte de toate umane", au afirmat realizatorii, autorii unor documentare consacrate. Aceștia au lucrat la "New York: 11 septembrie" și "13 noiembrie: Atacul din Paris".

Cu prilejul anunţării acestui documentar, cineaştii franco-americani au fost prezenţi la Festivalul de la Cannes împreună cu flacăra olimpică, purtată de mai mulţi sportivi paralimpici.

Trei episoade de câte 52 de minute vor fi difuzate în prime time pe France 2, cu puţin timp înainte de începerea Jocurilor, pe 26 iulie. Filmul oficial, cu o durată de 90 de minute, va fi transmis de France Télévisions pe 1 ianuarie 2025, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel