iUmor, marea finală. Câștigătorul sezonului șase

Finala iUmor
Finala iUmor

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al şaselea sezon. Sâmbãtã, 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, românii vor afla cine este câștigătorul "iUmor" din acest sezon!

După 13 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume şi au fost şi luaţi la roast fãrã milã de cãtre Andreea Marin, Gabriel Cotabiţã, Carmen Tãnase, Chef Florin Dumitrescu şi mulţi alţii, într-o ediţie specialã a emisiunii, cel de-al şaselea sezon şi-a desemnat finaliştii, aleşi direct de cãtre telespectatori, în cadrul aplicaţiei iUmor.

Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo sunt cei 11 concurenţi care vor lupta în marea finalã pentru premiul de 20.000 de euro.

Finala "iUmor" este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația "iUmor", în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Cum vor putea vota telespectatorii

În cadrul marei finale, difuzate pe 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Ca în fiecare ediţie, şi de aceastã datã, prezentatorii show-ului, Şerban Copoţ şi Dan Badea le vor fi alãturi concurenţilor în marea finalã a show-ului. „Îi invitãm pe cei care i-au votat pe concurenţi în fiecare ediţie, pentru a-i trimite mai departe, sã le fie alãturi şi în marea finalã. Mai ales cã noi le dãm şi oportunitatea sã-şi aleagã singuri finalul, votându-şi favoritul. E ca şi cum finalul Game of Thrones ar fi fost votat de fani!", a declarat Dan Badea, în vreme ce Şerban Copoţ a completat: „De ce sã vã uitaţi la finalã? Pentru cã Viorica Dãncilã ( Irena Boclincã) o sã vã bulverseze existenţa prin numãrul ei, pentru cã Vasi Borcan duce umorul în sfere în care nu a fost vreme de cinci sezoane, iar ceilalţi concurenţi v-au pregãtit o searã cu râs isteric garantat. D-aia!".

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Vezi și: Concurenta care l-a sãrutat pe Bendeac revine la iUmor. Delia: "Zici cã suntem la Insula Iubirii!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel