iUmor, 15 aprilie 2018. Mihai Bendeac: Să vină în locul meu

Rodica Mitu / 15 apr 2018 / 16:30 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vlad Grigorescu testează și scaunul de jurat la iUmor, duminică, 15 aprilie.

iUmor, 15 aprilie 2018. Mihai Bendeac a fost cel care i-a oferit lui Vlad Grigorescu ocazia de a încerca o nouă ipostază, în timpul unui număr de magie făcut de Andrei Duduc, cel care s-a mai întâlnit cu jurații în sezonul 2 al emisiunii "iUmor", când s-a jucat cu mințile lor. Ca urmare, încă de când Andrei a pășit pe scenă, Mihai Bendeac a început să fie circumspect. Ajutat de Șerban și Vlad, Andrei a reușit să facă primele trucuri cu cărți de joc care i-au lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți.

iUMOR, 15 APRILIE 2018. "Eu aș vrea să vină Grigorescu în locul meu, ești de profesie, e vorba de magie, ai fi putut să fii în locul meu jurat", i-a spus Mihai Bendeac lui Vlad.

iUMOR, 15 APRILIE 2018. Cum s-a descurcat Vlad în noul său rol și cum a apreciat numărul de magie, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "iUmor".

[citeste si]

iUMOR, 15 APRILIE 2018. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25