Bulai făcut praf pe contul său de Facebook. Loredana, victimă colaterală: Ia să o lăudăm, poate ne mai cresc cifrele

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Deputatul Iulian Bulai, USR, a declanșat un val de comentarii critice după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere pentru Loredana Groza.

”Muzica e fericire. Și curaj să te reinventezi - Loredana a făcut-o de-o mie de ori înainte. Acum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte! Zi-le, Loredana!”, a scris Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților.

Postarea a generat peste 250 de comentarii, multe dintre acestea fiind extrem de critice la adresa deputatului USR.

”Nu ratezi niciun moment prin care să îmi arăți că ești piatră de moară agățată de acest partid! Mulțumesc pentru sinceritatea involuntară, până la urmă e dreptul tău de a fi și puțin manelist!”, i-a reproșat un susținător al partidului. 

”Pe bune!? Crezi că dacă vă manelizati luați ceva voturi înapoi de la AUR?”, l-a întrebat un altul.

”La datu-n gropi și cu mucii-n fasole ești campion mondial”, a fost ”lăudat” Bulai.

”Eu sunt sigur că dacă ar fi trait marele poet Mihai Eminescu, ar fi distribuit pe contul său de facebook, superba capodoperă muzicală a Loredanei, apoi ar fi ascultat-o pe repeat în timp ce se iubea cu domnița Micle pe lângă plopii fără soț!”, i-a amintit un utilizator al Facebook gafa făcută de Ziua Culturii.

Gestul lui Bulai a fost privit în cheie electorală:

”M-am trezit eu într-o dimineață și ce-am zis"Băăăă.. Loredana are fani mulți"..ia să o lăudăm puțin că, poate ne mai cresc cifrele în sondaje"...."Greșit".. Și anul trecut de paștele ortodox ați debitat numai prostii și din acest motiv v-au depășit cei de la AUR".. Dacă vă închipuiți că unii oameni v-au votat pentru a fi penibil vă înșelați domnule politician", i-a scris un alegător.

Loredana Groza, victima colaterală

Loredana Groza a fost victimă colaterală în războiul internauților cu Bulai.

”Foarte frumos ca incercati sa o sustineti pe Lore, un gest umanitar as spune”, se scrie ironic într-unul dintre mesaje.

”Am tot văzut zilele astea comentarii despre Loredana. Dar pana la postarea ta, nu am avut curiozitatea sa merg pe piesa cu pricina. După ce am urmărit preț de vreo 20 de secunde, ma întreb ce îți place mai mult: piesa sau loredana foarte operata și foarte colorata? Pardon! Reinventată”.

”Sunt artiști precum Andra sau Delia care s-au reinvent de fiecare data fara sa se manelizeze si sa se umple de ridicol”. ”Imi pare rau de Lore, o apreciam ca artist, acum a luat-o pe campii si cu atata meditat si yoga, e transformata complet. Nici fizic nu o prinde schimbarea”, se spune în altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel