ISTERIE pe paginile PNL. Curg mesajele de REVOLTĂ: Ieșim în stradă să vă trezim din BEȚIA hoției! RUȘINEA țării sunteți!

captură video - arhivă DC NEWS
captură video - arhivă DC NEWS

Pe rețelele de socializare ale PNL curg mesajele de revoltă, în urma rezultatelor alegerilor parlamentare 2020.

Până la ora 3:00, după numărarea a peste 97% dintre secțiile de vot din România, PSD conduce cu un procent de 30,7%, în timp ce PNL are 26,1%. Cu toate acestea, deși voturile din Diaspora nu s-au numărat în totalitate, pe pagina de Facebook a PNL curg mesajele de revoltă în urma rezultatelor. 

"Cei care ați votat PNL, așteptați-va acum să vedeți ce urmează: vaccin obligatoriu, fabrici închise și un mare dezastru. Oameni fără minte care se vând pe 1kg de ulei, deci va meritați soarta!", "Rușine, România! Nu se mai deșteaptă țara odată! Se fură pe față pentru a stă în funcții de banii grei și se fură cât se poate de mult pentru că România să rămână la cel mai mic nivel".

"Cu un an în urmă, Rareș Bogdan promitea tăierea pensiilor speciale. Voi restul promiteati dublarea alocațiilor. Și, ați făcut ceea ce ați promis? Nu prea cred!", "De ce ați anulat, mă, secții de vot în diaspora? Va temeți de voturile diasporei? O să va judece istoria și Dumnezeu. Dacă de istorie veți scapă (poate) de judecară lui Dumnezeu nu veți scapă", "Ați pierdut pe limba voastră!", sunt câteva dintre comentariile publicate de internauți, pe pagina de Facebook a PNL. 

"Vă meritați rezultatele!", "Rușinea Țării Sunteți!"

"Sincer, e doar vină voastră că s-a ieșit în număr așa mic la vot! Ați băgat oamenii în spaimă cu toate înscenările voastre de COVID-19 și cu mizeria voastră de stare de urgență. Ați închis lumea în casă că pe niște animale. Cu alte cuvinte vă meritați rezultatele!", "Rușinea Țării Sunteți", "Un Guvern incapabil și un partit de TRASEIȘTI! De aceea ați pierdut!", "Așteptăm să ne băgați iar în stare de Urgență că numai așa putem să ieșim iar în stradă și să va trezim un pic din beția hoției", "Uuuuu, nu zic că PSD e mai presus dar mai bine fără voi, mamaligilor!", au fost alte comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel