Ipoteză năucitoare: Cine l-a împușcat pe J.F. Kennedy

jfk secret agent second shot dece
jfk secret agent second shot dece

Asasinarea lui John F. Kennedy face subiectul unui nou documentar, care prezintă alt scenariu al crimei din 22 noiembrie 1963. Realizatorii și investigatorii din spatele producției pretind că George Hickey, un agent al serviciilor secrete aflat într-o mașină ce mergea în spatele lui Kennedy, a fost cel care a tras, accidental, un al doilea glonț în președintele american.

Documentarul îl are ca principală sursă informațională pe Colin McLaren, un detectiv care, după o investigație de patru ani, îl indică pe Hickey, agentul secret decedat acum doi ani, scrie Huffington Post. Cercetarea detectivului se bazează în mare parte munca lui Howard Donahue, care a petrecut 20 de ani studiind asasinare lui JFK. Roadele cercetării sale sunt cuprinse în volumul ”Eroare Mortală: Glonțul care l-a ucis pe JFK”, de Bonar Menninger.

McLaren a povestit într-o conferință de prezentare a noului documentar că Hickey și alți agenți secreți au petrecut printre sticle de alcool cu o seară înainte de asasinarea lui Kennedy din Dallas. Detectivul susține, pe baza dovezilor, că agentul nu era autorizat să folosească arma de foc în dimineața de 22 noiembrie.

”Era prima oară parte a unei coloane oficiale, prima oară când folosea acea armă”, spunea McLaren. Teoria filmului este că, atunci când a fost deschis focul, Hickey și-a scos grăbit arma pentru a răspunde prin foc. Când mașina în care se afla s-a oprit brusc, Hickey și-a descărcat accidental arma, devenind al doilea om care a tras în JFK. El mai spune că arma agentului este diferită de cea a lui Lee Harvey Oswald, ucigașul lui JFK recunoscut de Comisia Warren în 1964.

”Nu spunem că a fost intenționat”, arată și Menninger. ”A fost un accident tragic în fierbințeala momentului”, a mai spus el, precizând că nu invocă existența unei conspirații. Ei au sugerat însă că implicarea Serviciilor Secrete și a lui Hickey a fost acoperită de guvern.

Documentarul aparține Reelz Channel și va fi difuzat începând cu 3 noiembrie anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel