Ipoteza incredibilă care-i leagă pe Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.

nadia-comaneci_04
nadia-comaneci_04

Constantin Panait, omul care a ajutat-o pe Nadia să fugă din țară, a avut o declarație incredibilă despre un cerc amoros din care ar fi făcut parte Nadia Comăneci, Ștefan Bănică Jr. și Nicu Ceaușescu.

În 1987, artistul - pe atunci în devenire - a avut o relație intensă cu marea Nadia Comăneci (51 de ani), care se iubea în același timp și cu Nicu Ceaușescu. Cel care susține acest lucru este Constantin Panait, omul care a stat alături de gimnastă în timpul fugii în America, scrie wowbiz.ro.

Panait, care astăzi locuiește în America și are o firmă de construcții, a fost iubitul Nadiei vreme de câțiva ani, conform propriilor declarații, apărute în presă de peste Ocean acum mai bine de două decenii.

"În 1987, Nadia era cu Nicu Ceaușescu, dar și cu Ștefan Bănică jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinația dintre Banică și Nadia și de faptul că ea rămăsese însărcinată cu actorul și și-a trimis gărzile la restaurantul "Odobesti" din București, acolo unde știa că va veni Ștefan, că acolo cânta tatăl lui.

Securiștii i-au dat omorul lui Stefan Bănică jr, săracul de el, de l-au umplut de sânge! Imediat, Nadia a făcut avort", a mărturisit Constantin Panait, referitor la relația paralelă a Nadiei, și cu băiatul cel mic al dictatorului, dar și cu Ștefan Bănică jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel