Ionuţ Lupescu: "Oamenii au crezut că sunt nebun. Acum spun că sunt..."

Ionuţ Lupescu este candidatul "Generaţiei de Aur" a fotbalului românesc pentru şefia FRF şi, în această calitate, a explicat anumite aspecte ale motivaţiilor sale de a ajunge liderul fotbalului românesc.

Prezent în emisiunea Denisei Rifai, de la Realitatea Tv, Ionuţ Lupescu şi-a spus oful: "Nu m-aş fi întors în ţară dacă lucrurile ar fi mers bine aici. Oamenii au crezut că sunt nebun când am plecat de la UEFA, dar le-am zis că vreau să ajut. Vreau să redresăm fotbalul românesc."

"Se pot face mult mai multe lucruri aici. Am avut privilegiul să văd ce înseamnă dezvoltarea fotbalului. Am văzut şi ajutat 54 de federaţii cum se dezvoltă, numai Federaţia Română nu m-a solicitat. Suntem o ţară foarte drăguţă din acest punct de vedere.

În ultimul an, am primit foarte multe telefoane în care mi s-a spus cât de mare nevoie este de mine în fotbalul românesc. Eu nu am crezut că mă voi mai întoarce de la UEFA. Am încercat să-l ajut pe Burleanu, dar am văzut că se folosesc foarte multe minciuni." a precizat fostul internaţional.

"Oamenii s-au săturat de minciuni, Chiar şi în fotbal. Ei nu vor să audă lucruri mincinoase. Am promis că voi munci pentru ei. De aceea m-am întors în ţară. Eu cred că se pot găsi soluţii şi financiare şi administrative. Primele lucruri pe care trebuie să le fac este să ne batem pentru legislaţie şi să fim mai transparenţi. Cineva din sport trebuie să vină odată şi odată în faţa legiuitorului şi să prezinte un plan naţional de dezvoltare a sportului. Acelaşi lucru l-a făcut Ungaria. Nu facem copy-paste, dar putem lua lucruri bune de acolo. Mulţi spun acum că sunt demagog, visător, dar nimeni n-a făcut acest lucru în ultimii 30 de ani. Există o deschidere din partea oamenilor politici că reuşim." a mai psus ionu' Lupescu.

[citeste si]

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc miercuri, 18 aprilie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel