EXCLUSIV  Autostrada București-Ploiești, informația ZILEI. Chirieac: E de Breaking News

Ștefan Ioniță, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a dezvăluit în exclusivitate pentru DC News Live că se va finaliza în cursul acestui an capătul autostrăzii București-Ploiești.

Directorul CNAIR precizează că așteaptă PUZ-ul CL Voluntari și că ”va fi prezent lângă antreprenor” pentru a se asigura că vor fi finalizați cei 3 km de autostradă.

”Autostrada București-Ploiești nu se va mai opri în câmp. (...) Sper că va fi autorizat astăzi, în cadrul Consiliului Local Voluntari PUZ-ul (nr. planul urbanistic zonal) astfel încât să obțin și restul de autorizație, iar la finalul acestui an cu o mobilizare corespunzătoare antreprenorul să finalizeze această intrare în București.

O să fiu prezent lângă antreprenor. Este aproape, pot pleca direct de la birou când termin munca seara, și să urmăresc cum evoluează lucrurile”, a spus Ștefan Ioniță pentru DC News Live.

Anunțul că respectivii 3 km de autostradă neterminați de 10 ani vor fi gata până la finalul acestui an a fost catalogat de Bogdan Chirieac ca fiind ”o super veste, de Breaking News.”

  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel