Urmărește emisiunea live


Ioniță de la Clejani și Andreica (Europol), CONFRUNTARE. EROARE la DrugTest? Care e PROBLEMA Margheritei

Ioniță de la Clejani și Cosmin Andreica, președintele Europol, au vorbit despre eroarea pe care o poate da DrugTestului, dar și care este problema majoră a Margheritei. 

"E copilul meu și-l cunosc foarte bine. Margherita nu s-a drogat, nu a consumat droguri, nu e vorba de droguri! Nu e o manevră a Poliției. Eu am aflat de la presă că Margherita a făcut accident. Putea să mă anunțe ea sau cineva de la Poliție, dar pe mine m-a anunțat presa. Cazul este în cercetare și nu are caracter public. Eu am angajat un avocat și-mi fac lecțiile și datoria de tată să o apăr pe Margherita și să văd ce s-a întâmplat acolo", a declarat Ioniță de la Clejani, pentru Xtra Night Show.

Drugtest-ul, eroare la medicamente? Problema majoră a Margheritei

După ce Viorica de la Clejani a afirmat că Margherita ia niște medicamente care dau dependență, Ioniță a completat aseară informație și susține că testul de la IML va fi cel care va da rezultatul adevărat și va face lumină în acest caz, subliniind că testul rapid dă mari erori, mai ales atunci când iei anumite pastile:

"Problema majora la Margherita, ca și la toate tinerele astea, ca toate domnișoarele este slăbirea. În momentul în care nu mănânci azi, nu mănânci mâine, nu mănânci poimâine și iei medicamente de slăbit, păi bă, cât să țină organismul. De ce nu a luat nimeni în calcul că pur și simplu putea să i se facă rău la volan. Margherita nu mă minte! Am calea de a ataca tot.

Analiza de la IML nu a ieșit! Testul de la IML va fi negru pe alb. Eu nu acuz poliția și nu sunt în măsură să spun asemenea lucruri, de asta am angajat un avocat. Apărarea noastră se va construi în urma analizei de la IML", a completat el.

Ce spune președintele Europol despre eroarea DrugTest-ului

"Definitoriu va fi testul de la INML, proba de sânge, și vom afla cu certitudine dacă există substanțe psihoactive în sânge la momentul producerii accidentului. În ceea ce privește eroarea aparatului, au fost câteva cazuri de excepție cu privire la anumite substanțe care au fost detectate de Drugtest, însă după recoltarea probelor biologice, acestea nu s-au mai regăsit în sânge. Acest Drugtest acoperă o plajă foarte largă de substanțe psihoactive, sigur, mai puțin cele sintetice care apar cu titluri de noutate, ca orice drog nou care nu e prevăzută în anexa stabilită de lege. Pentru că durează mult testul biologic, persoana care este cercetată penal, poate să plătească acest test pentru a-l primi mai repede", a declarat Cosmin Andreica, președintele Europol. 

Ioniță și Andreica, dilog pe baza subiectului

"Asta am și făcut (n.r. a plătit pentru ca testul din probele biologice să vină mai repede). Am o singură întrebare, acel aparat poate detecta unele substanțe de la medicamentele pe care le găsim la farmacie și se eliberează fără rețetă? Eu știu că da", a completat Ioniță.

"Din cunoștințele mele nu există astfel de substanțe care pot fi eliberate fără rețetă, de la farmacie. Nu știu să existe astfel de substanțe psihoactive în medicamente fără rețetă", i-a răspuns Cosmin Andreica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel