Ionel Dănciulescu rupe tăcerea: Nu mai aveam nici bani de mâncare

Ionel Dănciulescu a vorbit despre cum a învățat să fie mai chibzuit în privința banilor. 

Considerat unul dintre cei mai valoroși atacanți din Liga I, fostul jucător Ionel Dănciulescu, povestește, sâmbătă de la ora 19.55, în cadrul emisiunii "Star Special", de la Antena Stars, despre începuturile carierei salei, despre oamenii care l-au ajutat, dar și despre cum a învățat să fie mai chibzuit în privința banilor.

Sportivul nu se sfiește să recunoască faptul că era extrem de cheltuitor și că i s-a întâmplat să rămână chiar și fără bani de mâncare.

"Eram un tip foarte cheltuitor. Primii bani câștigați din fotbal i-am dat pe pe haine. Eram disperat. Eram atent la modă, mi-am lua adidași, haine... După primul meci câștigat am cheltuit seara toți banii și nu mai aveam a doua zi nici bani de mâncare. M-am împrumutat până la următorul salariu. Abia mai târziu am început să fiu mai chibzuit, am reușit să strâng niște bani și am cumpărat un apartament în Slatina", mărturisește Ionel Dănciulescu.

[citeste si]  

Despre felul cum se menține în formă, despre cum a învățat să-și păstreze greutatea optimă, dar și despre oamenii importanți din viața sa, Ionel Dănciulescu vorbește sâmbătă, de la ora 19.55, la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Star Special", unde va și găti alături de Raluca Dumitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel