Iohannis, bucuros după ce a fost huiduit: Avem o democrație vie. Fiecare român are dreptul la opinie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat bucuros de faptul că în România există o democrație vie.

Președintele Klaus Iohannis a spus că huiduielile din timpul discursului său de la Iași arată că „în România avem o democrație vie", conform Agerpres.

Iohannis a spus, la finalul acțiunilor din Piața Unirii, cu ocazia sărbătoririi a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, că „fiecare român are dreptul la opinia lui", subliniind că atitudinea unora dintre participanții la manifestări nu i-a provocat o stare de supărare.

Democrație vie în România

„Sunt foarte bucuros că în România avem o democrație vie, care se manifestă și într-o zi așa frumoasă cum este astăzi. Nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui și cred că în ansamblu lucrurile merg și aici, pentru Iași, din ce în ce mai bine", a spus președintele.

Klaus Iohannis a subliniat că este foarte trist că există diferențe de dezvoltare între Moldova și alte regiuni ale țării, dând asigurări că problema va fi rezolvată.

Autostrada Moldovei, prioritate

„Este foarte, foarte trist că Moldova a rămas puțin în urmă și din acest motiv am venit împreună cu primul-ministru și cu mulți membri din Guvern să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei", a adăugat Iohannis.

Întrebat dacă există șanse ca autostrada Moldovei să fie construită, Iohannis a răspuns: „Cu siguranță".

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit în momentul în care a ajuns în Piața Unirii din Iași de un grup de manifestanți, dar și în unele momente când și-a citit discursul. Tot în timpul rostirii discursului său, șeful statului a fost și ovaționat atunci când a vorbit despre prioritatea construirii Autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel