Iohannis - Dăncilă, Cotroceni. SRS: Președintele, o singură strategie

Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre întâlnirea care a avut loc, miercuri, 18 iulie, la Cotroceni, între președintele României, Klaus Iohannis, și premierul Viorica Dăncilă.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că președintele Klaus Iohannis a dezamăgit armata de români #rezist la întâlnirea pe care a avut-o cu premierul României, Viorica Dăncilă, la Cotroceni.

Eu interpretez diferit ceea ce s-a întâmplat. În primul rând am omis să deschid site-ul de la Cotroceni, să văd dacă nu care cumva a fost photoshopată doamna Dăncilă și dacă nu cumva printr-un truc, printr-un fals fotografic a rămas domnul Klaus Iohannis să se consulte cu el însuși azi-dimineață.

Și nu fac această afirmație întâmplător. După părerea mea, el nu a avut decât o singură strategie în cazul de față, și anume să încerce cât poate de mult să nu își dezamăgească batalioanele de #rezist pentru că e clar că nu s-a discutat nimic din ce așteptau aceste batalioane. Nu a venit președintele ca un Zmeu sau ca un Făt-frumos ca să o suspende pe doamna Dăncilă pentru spionaj și pentru trădarea de țară, nici nu a venit să îi ceară a opta oară demisia, nici nu a venit să o facă praf pentru o contraperformanță a Guvernului, ci pur și simplu a venit cu mâna întinsă la doamna Dăncilă pentru că e clar că Guvernul este cel care poate pune în operă această acțiune care e importantă, de președinție rotativă la Uniunea Europeană.”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel