Iohannis, declarații. Chirieac: Orban o să dispară în neagra veșnicie politică. Trebuie să scăpăm cu viață

Bogdan Chirieac îi dă dreptate președintelui Klaus Iohannis care a recomandat astăzi cetățenilor să nu iasă afară din case în noaptea de Înviere. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV, unde a reacționat la declarațiile președintelui Klaus Iohannis care le-a recomandat românilor să rămână în case de Paște. 

”Categoric, starea de urgență trebuie să existe în continuare. Într-adevăr, nu sunt motive, sub nicio formă, ca cineva să se relaxeze. Președintele are dreptate când spune ”stați acasă”. O să sacrificăm acest Paște. A spus Înaltpreasfinția Sa că fiecare va fi o biserică a Domnului și trebuie să scăpăm cu viață. A, că apoi Guvernul Orban săvârșește ceea ce săvârșește, toate faptele pe care le face la achizițiile astea cu mari semne de întrebare și până la toate aberațiile care au loc, până la totala lipsă de dialog cu liderii opoziției, da, Ludovic Orban e o problemă cel puțin la fel de mare precum COVID-19. Dar președintele acum are dreptate, ”stăm acasă”. 

”Orban o să dispară”

În sfârșit, poate că președintele își dă seama că obediența oarbă nu ține cont de competențe și inteligență, vis-a-vis de domnul Orban. Da, probabil că, după criză, domnul Orban o să dispară în neagra veșnicie politică. Până la urmă, e de 30 de ani în politică și, în afară de mediocritate, nu am văzut nimic din partea domniei sale. Probabil că va fi măturat, că asta își dorește și PNL-ul. Dacă își dorește și președintele, sigur că avem o șansă pentru România. Dar acum, repet și este esențial, și pe mine mă doare inima, probabil că milioane de oameni simt același lucru, mai ales că e și vremea asta frumoasă, dar vremea asta frumoasă este o invitație la moarte, dacă stai și te gândești. Deci președintele are mare dreptate, iar domnul Orban e o problemă care urmează să fie rezolvată”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel