EXCLUSIV  Ioana Mihaela Neacșu, șefă PSD a Inspectoratului Școlar București, a MURIT brusc după o oră de sport

Șefa PSD a Inspectoratului Școlar București, Ioana Mihaela Neacșu, a murit. 

Conform informațiilor DCNews, Ioana Mihaela Neacșu a făcut stop cardio-respirator și AVC după ce a terminat o oră de sport la o sală de fitness. 

”O pierdere uriașă pentru sistemul de învățământ” și ”un mare gol” ne-au spus persoane publice apropiate de aceasta. Cei care o cunosc spun că era o persoană activă, făcea mult sport și, astfel, nu o știau cu probleme de inimă. 

Ea a fost demisă de PNL la sfârșitul anului 2019. 

Anunțul morții sale a fost făcut de Lazăr Gigel. Directorul executiv al CIADO România ne-a mărturisit că este șocat de această pierdere, care lasă un mare gol, cu atât mai mult cu cât el însuși a trecut printr-un infarct în vara lui 2020. Informația a fost confirmată și de Eugen Ilea (FNAP). 

În ultimul său mesaj, Ioana Mihaela Neacșu transmitea: "Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii..."- Rainer Maria Rilke. 

La aceeași postare, la care sute de oameni i-au urat o primăvară frumoasă, astăzi, ei își scriu condoleanțele și mesajele de tristețe. 

Ioana Mihaela Neacșu a fost și invitata DCNews, în trecut, imediat după ce a fost demisă de PNL. Puteți urmări ultimul interviu acordat de aceasta pentru DCNews în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel