Ioan Oltean: DNA a fost principalul INSTRUMENT de DISTRUGERE a țării

Fostul lider PDL, Ioan Oltean, a făcut declarații după cinci ani de coșmar. 

Ioan Oltean, anchetat de procurorii DNA pentru o presupusă mită de 600.000 de euro pe care ar fi primit-o în curtea unei biserici din Chitila, a vorbit despre „povestea” care i-a schimbat viața. 

La finalul a 5 ani de la controversata acuzație, Ioan Oltean spune că „a fost un sentiment ciudat, pe care greu îl definesc, pentru că după ce timp de cinci ani porți în spate o povară ca un bolovan, când o dai jos ai senzația că este acolo în continuare”.

Fostul lider PDL crede că dosarul bazat pe denunțul făcut de un preot arestat „a fost o strategie de distrugere a clasei politice românești. Eu nu am fost singurul persecutat politic. Dacă eram singurul, aș fi zis că a fost un incident. Justiția mai poate face erori neintenționate”. 

Întrebat dacă „putem vorbi de un sistem care a decimat tot ce înseamnă elita românească”, Ioan Olteanu a răspuns afirmativ, precizând că e un sistem care „a distrus organizat tot ce era valoros în România”. 

„Eu cred că a fost principalul instrument (n.red: DNA), dar nu este singurul. Nu aș vrea să le numesc pe celelalte”, a mai spus Ioan Oltean pentru qmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel