Întrebare de milioane, adresată lui Mircea Badea. Like, nu?

Mircea Badea
Mircea Badea

Deși face eforturi pentru a se menține în cea mai bună formă fizică, unii colegi de breaslă au început să-i dea de înţeles lui Mircea Badea că nu ar mai fi tânăr.

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, a povestit, miercuri, o întâmplare care l-a pus pe gânduri: o reporteriţă l-a întrebat dacă ar fi urcat pe Everest, în cazul în care ar fi fost tânăr.

„O duduie de la Antena 1, de la Observator, m-a întrebat dacă vreau să urc pe Himalaya. «Maxim pe Bucegi», i-am răspuns eu. Şi ea zice, foarte interesată: «şi dacă ai fi fost tânăr?»", a povestit amuzat Badea întâmplarea, miercuri, la emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3.

Prezentatoarea emisiunii, Sandra Stoicescu, a izbucnit în râs și a rostit un singur cuvânt: „Like!”

„Știi ce urmează? Să-ți ofere cineva locul în autobuz”, a venit replica lui Răzvan Popescu, colegul lui Mircea Badea de la Radio ZU.

România vrea să ajungă din nou pe Himalaya la zece ani de la prima expediţie. Patru tineri, printre care şi un jurnalist din cadrul trustului Intact, pornesc în aventura vieţii, în mai puţin de o lună. Se antrenează din greu, iar miercuri, în sala de forţă, i-a însoţit şi Mircea Badea.

Chiar dacă este obişnuit cu exerciţiile fizice şi cu efortul, Mircea Badea recunoaşte că nu s-ar încumeta să pornească şi el în expediţie.

Destinaţia finală este Everest, de 8.850 de metri, cel mai înalt vârf al lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel