EXCLUSIV  Interviul momentului cu Sanda Ladoși! Cum a trecut peste acuzații și greutăți!

Lucrurile încep să se așeze pentru Sanda Ladoși! 

Artista, care de un an și jumătate este și directorul artistic al circului de stat Globus, a trecut prin momente de cumpănă, atunci când s-a trezit de două ori cu poliția la ușă. Cum a depășit evenimentele și cum este acum, ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, pentru DC News!

- Sanda, ai avut de traversat niște perioade grele! Cum ești cu moralul? Ce mai faci acum? Și, cel mai important, cum ai reușit să-ți menții familia unită?

Ai început cu cea mai grea întrebare! Am trecut printr-o perioadă complicată, nu am ieșit complet din ea. Viața, în general, în căsnicie, este cu suișuri și coborâșuri. Nu  există, în general, o viață care este pe roze. Cine crede despre căsătorie că e așa, se minte… Trebuie să te pregătești și pentru valurile neplăcute. În general, la bine, toată lumea stă lângă tine, când îți este greu, prietenii se triază și ajungi la una sau două persoane. Probabil caracterul meu este mai puternic, firea mea este mai puternică, copiii, contextul… Eu zic că Dumnezeu este cel care ne susține, eu am credința asta, mi-a funcționat de-a lungul vieții foarte bine, cred în Dumnezeu și în Providență asta și pot spune că mi-a dat acea forță și acea capacitate de a face față situației, încât viața merge înainte. Lucrurile vin tăvălug peste tine, o mulțime, important este cum reușești să le gestionezi. Vrei, nu vrei, ești cel mai bogat, cel mai sărac de pe planetă, problemele vin peste tine oricum. Cel mai important este felul în care reușești să le așezi.

 (oar_w460)

- V-au afectat problemele de viață relația de cuplu? Mai poți?

Câteodată ai momente când cazi, câteodată când te ridici, sunt momente în care ai senzația că nu mai poți, după aceea mergi mai departe, până la urmă, știi ce, lucrurile sunt foarte simple, noi ni le complicam singuri. În general, timpul rezolvă totul! Orice trebuie să existe și să se întâmple, există și se întâmplă, și ce nu trebuie, se închide. Simplu! Viața merge mai departe indiferent de ce probleme ai, indiferent în ce situație ești!

- Te-ai trezit de două ori cu Poliția la ușă. Când a fost arestat soțul tău și când ai fost acuzată alături de el pentru o fraudă de un milion de euro, ridicată de mascați și dusă la DIICOT. Care experiență a fost cea mai rea? S-a închis cazul, mai ești suspectă, cum se desfășoară acum anchetă? 

De două ori, e adevărat! Ora 6 dimineață este o oră "frumoasă"! De obicei mă trezeam la ora 6 dimineața ca să ajung la 7 la stadion…Prima dată e un șoc, pentru că nu îți dai seama ce se întâmplă, a doua oară te întrebi ce s-a mai întâmplat! A două oară a fost foarte amuzant! Poate sună ciudat, dar efectiv m-a umflat râsul când mi s-a spus că sunt și eu implicată în poveste.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Copiii s-au speriat?

Nu! Copiii au reacționat foarte bine, pentru că eu știu cum să gestionez lucrurile, să le echilibrez. Nu mai știu nimic din ziua aceea… Teoretic nu e închis cazul, dar, nu știu…

- Ce ai simțit în acele momente și cine ți-a fost alături și te-a ajutat să depășești cumva aceste perioade?

Eu și Dumnezeu. Eu am fost alături de ceilalți, alții mai puțin alături de mine! Am fost susținută, cel puțin sufletește, dar tot în tine stă forța. O ai, reziști, nu o ai…cazi.

- Se pare că ești bine acum…

Eu zic că da! Părerea mea este următoarea, am spus-o și mă repet. Singurul lucru pentru care merită să ne facem realmente probleme sunt cele legate de sănătate și la nivel grav. Moartea și boala incurabilă, în rest nu există probleme!

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Sanda Ladoși pentru DC News! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel