Întâlnire Dide - Dăncilă. Angi Şerban, reacție. Ce vrea după arestarea lui Dragnea - exclusiv

Angi Șerban
Angi Șerban

Întâlnirea de la palatul Victoria dintre protestatarul Cristian Mihai Dide şi premierul Viorica Dăncilă a atras reacţii şi din partea altor protestatari. Angi Şerban, unul dintre membrii mişcării #rezist, a declarat în exclusivitate pentru DC News că dialogul este un exerciţiu democratic.

"Dialogul trebuie încercat, dar trebuie să ai cu cine să dialoghezi. Mi-e teamă că nu prea ai cu cine. Nu s-a schimbat mare lucru după ce Dragnea a fost arestat. Oamenii lui sunt tot acolo şi după cum se observă asaltul continuă. Dacă s-ar cere nişte lucruri coerente şi dacă aş crede că aceste lucruri ar avea un efect benefic pentru societate, nu pentru PSD, probabil m-aş duce. Doamna Dăncilă este un ministru controlat, nu poţi avea încredere în faptul că, dacă discuţi ceva cu dânsa, se aplică sau înţelege", a declarat Angi Şerban. 

Arestarea lui Liviu Dragnea nu schimbă nimic. Protestele continuă 

Chiar dacă fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, protestele împotriva guvernului şi împotriva PSD vor continua. 

"A plecat Liviu Dragnea, dar el nu era singurul care avea nevoie de aceste modificări legate de faptele de corupţie. Au oameni în CSM, la comisia juridică unde se fac legi, au oameni peste tot şi nu mi se pare că s-a schimbat ceva. Să vorbim noi, cetăţenii, cu ei, este un exerciţiu democratic bun, dar nu vom obţine mare lucru. Subiecte ar fi, unele destul de importante, dar mă tot întreb dacă noi ar trebui să facem pasul ăsta sau dacă ei ar trebui să ne invite. Mi-e teamă că pierdem nişte timp degeaba. Protestele vor continua, nemulţumirea rămâne, mai ales că avem şi un subiect important, domnul Meleşcanu, care trebuie să demisioneze. Dacă Dragnea e la puşcărie nu înseamnă că ne oprim din proteste. Ceilalţi oameni, cu care a făcut tot ce a făcut, sunt liberi! Dar sunt de acord cu dialogul, este un exerciţiu democratic sănătos", a mai declarat Angi Şerban. 

Cristian Dide a fost în urmă cu două zile la o întâlnire programată cu premierul Viorica Dăncilă, fără rezultat însă. Asta şi pentru că, spune protestatarul, nu a mers acolo pentru a cere ceva anume, ci pentru a-i demonstra premierului că se poate purta şi un dialog civilizat între manifestanţi şi guvern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel