Insula Iubirii. Radu Vâlcan - Răzvan, scandal: Ai crezut că ne fraierești. Înjură-mă aici!

Insula Iubirii. Radu Vâlcan - Răzvan, scandal. După ce a mers din minciună în minciună, Răzvan a fost demascat de Radu Vâlcan, care a răbufnit în timpul Bonfire-ului. 

"Ce ai avut tu cu colegii mei, de ce i-ai înjurat, de ce i-ai bârfit? Ai râs de ei. Ei erau la muncă. Cu ce ţi-au greşit ei? Din nefericire pentru tine, ai venit în emisiunea în care se vede cine eşti cu adevărat. Te-ai crezut şmecher, ai crezut că poţi înşela acest test, să ne fraierești, pe mine şi pe întreaga echipă.

Ai vorbit urât la adresa noastră, la adresa Antenei 1. Tu ştii cât lucrează un operator, acela pe care l-ai înjurat tu? Tu ştii ce înseamnă pentru o femeie, care nu ţi-a greşit, să audă cum faci glume penibile la adresa ei? Acesta este caracterul tău. Asta eşti. Atât poţi.

Îmi pare rău pentru tine. Tu nu eşti acel Răzvan care stă şi citeşte în hamac. Eşti acel Răzvan care se crede mai deştept decât toată lumea, să înjure, să minte. Sunt convins că tu, după pleci de aici, o să mă înjuri şi pe mine. Te-aş ruga să o faci aici, dar ştiu că nu o să o faci", i-a spus Radu Vâlcan concurentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel