Insula Iubirii 11 noiembrie. Cuplurile, momentul adevărului: Greșelile mele sau alegerile ei...

Concurenți Insula Iubirii
Concurenți Insula Iubirii

Cele patru cupluri au petrecut dream date-urile de 24 de ore alături de ispitele lor preferate, iar băieții au avut parte și de o confruntare cu rivalii lor, înainte de Bonfire-ul final, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii".

Ultima petrecere și ultima seară la Minitel înainte ca fetele să plece la dream date-urile de 24 de ore alături de ispite a pregătit încă o surpriză pentru concurenți – ispitele de la Minitel au fost anunțate că vor avea parte de o confruntare cu partenerii lor de la Purimuntra. Pentru Hannelore, vestea a venit ca un șoc, la doar câteva minute după ce aceasta i-a transmis lui Andi un mesaj secret, folosindu-se de literele de pe brățara de cuplu – "Ai răbdare, nu m-ai pierdut".

În acest timp, Cati a încercat să îl pregătească pe George, spunându-i că Răzvan a amenințat-o că "va face rău" dacă se întâmplă ceva. De partea cealaltă, Mirela aștepta cu nerăbdare ca Mircea să îl facă gelos pe Ionuț Gojman, iar înainte ca ispita să plece, fetele s-au dat cu ruj și l-au acoperit pe acesta cu săruturi.

Băieții, 15 minute pentru scuze

Băieții au avut la dispoziție câte 15 minute pentru a discuta, iar fiecare le-a folosit încercând fie să se victimizeze, fie să își discrediteze partenera. "Nu știu ce imagini ați văzut voi cu noi dincolo, dar eu din ziua a șasea sunt terminat. Eu o iubesc pe fata asta, nu îmi văd viața fără ea. Am adus-o aici ca să câștige încredere în mine, tu nu ai nicio vină, dacă ți s-a deschis, a făcut-o pentru că ești un om OK", a început Bogdan discuția cu Andi. Viitorul mire s-a arătat foarte deranjat însă de faptul că Hannelore s-a plâns că ea întreține casa. "Nu știu de ce sunt mai deranjat, de greșelile mele sau de alegerile ei. Cel mai mult m-am gândit dacă aș putea să ne împăcăm și să trăiesc cu ce s-a întâmplat, dacă aș putea să nu scot ochii", a mărturisit Bogdan, în condițiile în care încă nu a aflat de toate intențiile lui Hannelore, pentru că Andi a decis să nu îi spună de mesajul secret pe care aceasta i l-a transmis.

Cât despre Iulian, acesta a profitat de întâlnirea cu Cristi pentru a o discredita pe Mari. "Mă așteptam din spusele lui Mari ca Iulian să fie mai tăcut, dar nu a fost așa. Mi s-a părut că a aruncat cu noroi și încerca să mă facă pe mine să îmi formez o părere proastă despre ea", a spus ispita după ce, în mod neașteptat, Iulian a vorbit foarte mult în cele 15 minute. "Testul acesta a fost pentru mine... dar în a doua seară am văzut că ea era deja apropiată de George", a povestit Iulian încercând să pară detașat și povestindu-i ispitei cât s-a chinuit să o convingă pe Mari să termine școala și să își pună viața în ordine.

La fel de acuzator a fost și tonul lui Ionuț Gojman, când s-a văzut față în față cu Mircea. "A venit purtând o mască și aici a dat-o jos. Când am cunoscut-o se purta exact cum se poartă acum cu tine – avea încredere în ea, se distra, după o perioadă a devenit oarecum ciudată... spunea că nu se vede în cluburi, că are o vârstă, că vrea o familie", a spus Ionuț. Atitudinea sa egocentristă, l-a făcut pe Mircea să își dea seama de cum a decurs relația celor doi de până acum. "Nu cred că a iubit-o vreodată, toată discuția a fost despre el, nu despre ea, ci despre cum a încercat el să o ajute pe Mirela", a spus ispita.

Răzvan, răzbunare față de Cati

Cât despre Răzvan, de când a aflat de căderea în ispită a partenerei sale, acesta se gândește numai la răzbunarea față de Cati. Profitând de ocazia de a sta de vorbă cu George, acesta a reușit să îl bulverseze pe rivalul său cu diferitele variante. "Se contrazicea, eu încercam să înțeleg ce zice. Mi-a dat impresia că nici nu e supărat, părea cumva mândru pentru mine că sunt la a treia cucerire, Cati fiind ultima nici nu mai conta", a remarcat George.

A doua zi, înainte de plecarea la dream date alături de Dana, Răzvan îi povestește lui Ionuț planul lui de a o umili pe Cati la Bonfire-ul final, iar pe drum, reușește să o exaspereze deja pe și pe ispită. "Vreau să treacă dream date-ul și să nu îl mai văd niciodată, în viața mea!", a spus aceasta. Pe parcursul celor 24 de ore însă, discursul a fost reluat cu insistență la intervare exacte.

În timp ce Răzvan era la date, Cati și-a petrecut seara la Minitel alături de George visând la întâlnirea la care vor pleca ei și anuntându-l că vrea să doarmă împreună cu el. "Nu a mai putut să se abțină la un moment dat și de aici s-a văzut și cum este ea ca persoană", a spus George. Mai mult, a doua zi, cei doi au plecat la dream date, unde Cati a experimentat sentimente noi pentru ea. Iubita lui Răzvan și-a dat seama că este capabilă de gelozie și s-a purtat ca atare atunci când alte fete au început să se uite după George.
Tot mai conștient că va pleca acasă singur, Răzvan a apelat la ultima armă rămasă – răzbunarea. Acesta a început să povestească despre momente din relația lor și petrecerile stropite cu alcool și, pe alocuri, cu substanțe interzise, în ciuda faptului că fiul său era în aceeași locuință. "E o fetiță blândă care zgârie rău, nu e așa cum pare... Lecția ei este să nu mai mintă și să nu se mai mintă. Minte foarte mult, de aceea nu poate să evolueze și e motivul pentru care se înțelege atât de bine cu Răzvan, sunt același aluat", a remarcat și ispita George.
Pentru Mari și Cristi, dream date-ul a început cu nostalgie din partea acesteia, care a început să realizeze că mai are foarte puțin timp la dispoziție alături de ispita sa preferată. "A început să se gândească din anumite gesturi pe care le-am făcut sau nu, că poate nu mai avem un viitor împreună când ajungem acasă", a spus Cristi. Iar date-ul lor a fost cu adevărat de vis pentru Mari, care a reușit, după multe ore de rugăminți, să îl convingă pe Cristi să o spele pe păr, vechea ei obsesie.

Cum a fost dream date-ul pentru Iulian

Pentru Iulian, dream date-ul a fost ca o vacanță alături de o prietenă bună. După ce a mai făcut câteva gesturi în încercarea de a se apropia de Irina, la dream date, acesta și-a deschis sufletul și a plâns amintindu-și de tot ceea ce s-a întâmplat cu el, dar și cu Mari pe "Insula Iubirii". "Dacă Mari știe cum să îl ia, sigur va putea să îl facă să o primească înapoi", e de părere Irina.

Hannelore, nouă demonstrație

În dimineața dream date-ului, Hannelore a făcut din nou o demonstrație, de această dată în fața Mirelei. Profitând de faptul că aceasta nu știa că iubita lui Bogdan a avut de ales, Hanne s-a arătat deranjată de faptul că ar fi fost "obligată" să meargă la dream date alături de Andi. Plecați însă împreună, această nu i-a arătat nimic din "furia" sa lui Andi. "S-a purtat de parcă nu s-a întâmplat nimic, glumim ca și cum s-a șters totul cu buretele", a spus ispita.

Cu toate acestea, la întoarcerea la Minitel, Hannelore s-a plâns Mirelei că dream date-ul a fost un dezastru, că a plâns de furie că trebuie să doarmă în același pat cu Andi, deși acesta a anunțat-o că nu va face asta. "Nu se aștepta să fiu atât de rece cu ea. Deși mi-a spus că pot să dorm cu ea, nu i-am mai dat ocazia să aibă spună că cine știe ce atingeri ar fi fost", a spus ispita. Iar momentul în care ispitele au părăsit insulă, Hannelore a rămas liniștită că singurul care îi știe secretul va fi deja foarte departe atunci când ea se va întâlni cu viitorul ei soț. Cu toate acestea, Mirela nu s-a sfiit să îi ceară socoteală atunci când fetele au rămas singure. "De ce s-a îndrăgostit Andi? Ceva ai făcut tu, îți dai seama cât suferă, ce e în sufletul lui acum?", i-a spus Mirela lui Hannelore, care a continuat să nege cu vehemență orice implicare.

"Despărțirea de ispite a fost ca o despărțire de prieteni", a început Hannelore discursul la scurt timp, la Bonfire, în fața prezentatorului emisiunii Radu Vâlcan. "Când mi-am dat seama ce se întâmplă, am oprit tot. Nu aș putea să îl văd pe Andi ca pe un iubit", a mai spus aceasta, fără să știe că Andi este și el pregătit să stea în față ei la Bonfire și să completeze versiunea de realitate povestită de Hannelore.

Cum va decurge confruntarea celor doi la Bonfire, telespectatorii pot vedea duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon "Insula iubirii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel