Insula Iubirii 2018. Gabi, mesaj pentru Andreea, după ce au fost trimiși acasă: Suport consecințele

După ce testul iubirii lor s-a încheiat, din cauza comportamentului deplasat al lui Gabi, echipa emisiunii a decis să îi trimită acasă pe cei doi parteneri. După difuzarea imaginilor, bărbatul i-a transmis un mesaj iubitei sale Andreea, alături de care a venit la Insula Iubirii.

Doar 72 de ore au rezistat cei doi pe insulă. La ultimul Bonfire, în care Radu Vâlcan i-a adus pe cei doi față în față, Gabi a mărturisit că zece ani suferă de depresie și că a venit la emisiunea ca să se schimbe. Tot atunci, au fost anunțați că testul lor s-a încheiat și ca vor părăsi emisiunea.

După toate jignirile aduse Andreei și comportamentul deplasat față de una dintre ispite, Gabi și-a cerut scuze:

"Vreau să-mi cer scuze în mod public persoanei care a stat lângă mine, a avut răbdare cu mine, a încercat să mă schimbe prin felul ei vesel de a fi, eu fiind un pesimist convins, şi care, la un moment dat, a reprezentat, alături de mama, cea mai importantă persoană din viaţa mea. Acest om, această femeie este un suflet mare, pe care eu nu am mai ştiut să-l apreciez. Am uitat să fac asta. Am devenit egoist, egocentrist, m-am scăldat cu gândul într-o perspectivă gri, aşa cum am făcut-o mereu.

Am căutat continuu defecte, le-am văzut, m-au deranjat, dar asta fac eu de obicei: văd partea negativă. Ştiu că am greşit, am exagerat, îmi asum toate perlele pe care le-am scos împotriva ei, suport consecinţele. Practic, atacând-o pe ea, m-am atacat singur. Şi, dacă vreţi în continuare să daţi în ea, nu mai faceţi asta, pentru că eu sunt de vină şi eu am activat toate lucrurile astea.

O să accept în continuare criticile, deşi unii dintre voi parcă aţi luat-o personal, deşi nu ne cunoaştem şi nici nu-mi doresc asta, să cunosc nişte oameni care, la rândul lor, practic, fac acelaşi lucru şi atacă de parcă instinctul de prădător le este cel mai apropiat prieten", a scris Gabi pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel