Insula iubirii 2018. Mari, adevărul despre emisiune: În caz că sunteți în dubii cu imaginile de la TV

Marinela de la Insula Iubirii a răbufnit pe Facebook, după ce telespectatorii i-au adus mai multe jigniri și critici față de apariția sa în fața camerelor.

Machiajul fetelor a fost aspru criticat de doamnele și domnișoarele care urmăresc emisiunea, iar concurenţa a ținut să le dea o replică, explicând ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor:

"Adevărul este că mi-a luat ceva să mă gândesc dacă să postez, am primit forte multe mesaje legate de acest subiect. Observ că toată lumea are o problemă cu machiajul nostru din emisiune și nu era asta problema cea mare, ideea este că sunt jignită de niște oameni care probabil nu au ceva mai bun de făcut, aşa că m-am decis să vă explic cum stau lucrurile.

Noi în această emisiune am avut make-up artiști foarte buni, asta vă pot garanta eu, în caz că sunteți în dubii cu imaginile de la TV. Tot ce vă pot explica este ca în cadrul acestei emisiuni nu era nici o petrecere plănuită cu 2 zile în urmă. În ziua respectivă se venea și i se comunica make-up artistei ca ea în 2 ore trebuie să macheze 5 concurente pentru "arabic party să spunem. Machiajul arabic necesită timp și foarte multă atenție, domnișoara care ne machia nu beneficia de timp, ea trebuia să macheze în timp record.

Nu fiți rele și nu criticați dacă nu știți situațiile. Cât despre voi care vă credeți make-up artiste că știți să trasaţi o linie de tuș nu am ce să obiectez, atât puteți voi. Și cât despre "doamnele acestea care pretind că ele nu se uita la o asemenea emisiune, că este o emisiune de, "dame, vă rog să vă abțineți. Știu că multe dintre voi v-ați fi dorit să fiți acolo și urmăriți cu sufletul la gura emisiunea .

P.S: Brăilencele mele, eu nu m-am dus la această emisiune să vă reprezint vouă orașul, am avut cu totul alte scopuri, ca tot am auzit că, v-am făcut orașul de ras. Serios? Voi vă faceți singure de ras sunteţi doar niște frustrate care probabil majoritatea dintre voi v-ați fi dorit să participați la această emisiune. Nu vreau să vă jignesc aşa cum faceți voi cu toate concurentele, dar chiar nu m-am putut abține. Le mulțumesc oamenilor care mă susțin și îmi sunt alături", a scris mari pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel