Insula Iubirii. Cati, scoasă din sărite de Hannelore: "Ce pumn i-aș fi dat în față!"

Ema Apostu / 29 oct 2018 / 12:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Insula Iubirii. Cati, scoasă din sărite de Hannelore. "În ce postură proastă m-a pus, să mint să îl apăr. Noi am filmat în casa unui prieten materialul de prezentare. Să vorbească urât cu Dana despre mine?". Iar lucrurile par să meargă din ce în ce în mai rău pentru Cati, motiv de veselie pentru Hannelore.

"Dacă era al ei acolo, nu mai făcea aşa. Ce pumn i-aş fi dat în faţă. M-a enervat, dacă era ea, plângea şi era toată lumea lângă ea. Măcar putea să se abţină", a fost reacţia concurentei, după prezentarea materialului video în care iubitul ei Răzvan pare să fi căzut în ispită cu Dana.

Insula Iubirii. Cati, scoasă din sărite de Hannelore. Pe parcursul întregului moment, Hannelore a râs în hohote, complotând cu ispita Andy. Glumele făcute de blondă nu i-au picat deloc bine lui Cati, care s-a abţinut să nu dea "foc" situaţiei.

Insula Iubirii. Cati, scoasă din sărite de Hannelore. Însă comentariile au venit abia apoi. Una dintre confidentele acesteia a fost Mari, dar şi restul celor de pe insulă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26